löpning

14 km vårsol

Nu är det verkligen på riktigt – våren är här för att stanna!
Ganska många plusgrader redan imorse när jag lämnade hemmet till fots vid 5, och sedan dess har det bara blivit bättre…träna inomhus efter jobbet var liksom inget alternativ.
En sväng runt Norra Djurgården fick det bli, och även om det är lite snö och is kvar på sina ställen där solen inte riktigt når in så var det 74 minuters ren njutning idag, iallafall mentalt. Benen kändes lite stumma så fysiskt var det inte min bästa runda, men jag glömde det ganska snabbt med hjälp av Glasvegas nya skiva i öronen...underbar!

Tillbaka i stan efter min runda kan ni ju bara gissa hur glad jag blev av att se våren poppa upp både här och där!? Humlegården svämmar snart över av färger på sina ställen…och jag kan bara meddela att det pirrar i hela min kropp…ja, mer än vanligt alltså.

Efter en stund i solen mot ett stadsträd tänker jag nu varva ner en stund i biomörkret med ett speciellt biogodis som av en händelse dök in med bud på jobbet imorse, och som jag planerar att återkomma till. En bra måndag, minst sagt.

Hur är din första dag på veckan?

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.