löpning

14 km vårsol

Nu är det verkligen på riktigt – våren är här för att stanna!
Ganska många plusgrader redan imorse när jag lämnade hemmet till fots vid 5, och sedan dess har det bara blivit bättre…träna inomhus efter jobbet var liksom inget alternativ.
En sväng runt Norra Djurgården fick det bli, och även om det är lite snö och is kvar på sina ställen där solen inte riktigt når in så var det 74 minuters ren njutning idag, iallafall mentalt. Benen kändes lite stumma så fysiskt var det inte min bästa runda, men jag glömde det ganska snabbt med hjälp av Glasvegas nya skiva i öronen...underbar!

Tillbaka i stan efter min runda kan ni ju bara gissa hur glad jag blev av att se våren poppa upp både här och där!? Humlegården svämmar snart över av färger på sina ställen…och jag kan bara meddela att det pirrar i hela min kropp…ja, mer än vanligt alltså.

Efter en stund i solen mot ett stadsträd tänker jag nu varva ner en stund i biomörkret med ett speciellt biogodis som av en händelse dök in med bud på jobbet imorse, och som jag planerar att återkomma till. En bra måndag, minst sagt.

Hur är din första dag på veckan?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mattias
  4 april, 2011 at 19:06

  Jag håller tummarna för att ditt vårpirr också kommer innehålla lite kärlek och närhet, det som vi båda önskar 🙂
  Kram

  • Reply
   Helena
   4 april, 2011 at 19:27

   Kunde inte ha sagt det bättre själv…

 • Reply
  magdalena
  4 april, 2011 at 20:28

  Vad härligt det ser ut Helena!

 • Reply
  Åsa
  4 april, 2011 at 21:13

  Härligt! Trots vårkänslor och solsken fick jag inte till det idag. Imorgon är en ny. 🙂 Kram till dig fina Helena

 • Reply
  Ellinor
  5 april, 2011 at 06:29

  Glasvegas, sol och löpning; låter som en oslagbar kombination.
  Här är våren fortfarande lite ambivalent men jag är i alla fall glad att det regnar och INTE snöar!

  Hoppas du får en fin dag!
  Kram

 • Reply
  Sandra
  5 april, 2011 at 10:19

  Det ser helt underbart ut.

 • Reply
  Bio och sololja anyone? « Health by Helena
  5 april, 2011 at 17:28

  […] kommenteratSandra om 14 km vårsolEllinor om 14 km vårsolÅsa om 14 km vårsolmagdalena om 14 km vårsolHelena om 14 km […]

 • Reply
  suzan
  6 april, 2011 at 03:22

  underbara bilder!

 • Leave a Reply