filmrecensioner,  helena testar

Bio och sololja anyone?

Vilodag idag, två dagars löpning i ryggen och istället passade jag på att lägga mig på massagebänken på jobbet för att bli totalt och brutalt misshandlad. Den som inte har upplevt bindvävsmassage kommer aldrig att kunna förstå den smärta som jag utsattes för i 45 minuter, men ni andra vet. Ni vet hur det känns som att en kniv skär genom musklerna och hur man ligger där och tänker tankar som att barnafödsel måste vara en walk in the park i jämförelse. Fy f*n säger jag bara, men oh la la vad välbehövligt för mina spända stackars ben! Redan när jag klev av bänken kände jag hur glada de var…och jag ska låta dem vara lyckligt ovetande om att det snart är dags igen. Nu jäklar ska det bli ordning på den här slitna kroppen!

Well…tillbaka till gårdagen för en sekund. Jag lovade ju att skriva om mitt bud som dök upp på jobbet, innehållande vad som kom att bli mitt ”biogodis” efter löpningen – ett biobesök som jag såhär i efterhand faktiskt hade kunnat vara utan. Trailern till Never let me go har väckt mitt intresse både en och två gånger, och igår var det så äntligen dags. Knappt två timmar senare konstaterade jag dock att den var lite småseg, att jag förmodligen sov en hel kvart i mitten men att den ändå fyllde sin funktion i form av den anade biokänslostormen, eftersom jag lämnade salongen med mascara på halva kinderna. Knappt sevärd alltså, enligt min mening.
Biogodiset då? Ja, det bestod av Friggs nya Naturdiet mealbar i en smak som borde passa mig som handen i handsken. Kokos är nämligen en av mina stora laster här i livet, och det i kombination med ett chokladtäcke lät ju lovande trots att jag generellt är väldigt mycket emot det här med ”måltidsersättningar” i form av konstgjord mat i fickstorlek. Mat är mat, godis är godis liksom. Lovande var dock allt annat än vad jag kan säga om smaken på den här lilla saken. Sololja i en torr chokladbit…say no more. Ledsen Friggs, men jag kommer inte att springa fötterna av mig för att köpa en när de kommer ut i butik inom kort. Jag har en kvar, så vill någon testa – let me know! 🙂

Fint bud men torrt innehåll…
Kanske kan jag göra något spännande av den riktiga kokosnöten?

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.