musik,  PT,  Stiko Per Larsson

I did it!

Det låg ett mycket trevligt kuvert i min brevlåda igår…teoritentan klarades av med bravur och min PT-licens är ett faktum! Känns fantastiskt skönt att vara klar och nu känns det verkligen värt att jag har slitit dubbelt med jobb och plugg parallellt…något som bitvis minst sagt har gått ut över mitt ”vanliga” sociala liv. Nu kliar det rejält i fingrarna dels att få börja jobba, dels att komma ikapp med nära och kära. 2011…jag säger bara det. Det blir ett bra år att se tillbaka på.


Pärmen – I’m breaking up.

Påskledigheten startade redan igår klockan 18, så jag passade på att gå ut och fira med ett par glas vin. Världens bästa timing gjorde att mitt glädjebesked föll samman med min vän Stiko Per Larssons avskedskonsert innan han ger sig iväg på en ”liten” vandringsturné. Idag tar han första steget för att till fots ta sig från Stockholm till Köpehamn(!) med 38 konsertstopp längs vägen. Alla konserter livestreamas på hemsidan och jag kan varmt rekommendera att titta in där runt 20.00 ett par kvällar…väl värt.

Har en jobb – och träningsledig skärtorsdag i vårsolen på balkongen, men kanske bryts det ikväll när jag landar hemma i Dalarna. Löpningen blir liksom lite för svår att motstå när man fullkomligt dränks i tysta skogsvägar och små bygator som kantas av röda hus med vita knutar.
Påsken har börjat perfekt och jag ska se till att den fortsätter i samma anda.

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.