musik PT Stiko Per Larsson

I did it!

Det låg ett mycket trevligt kuvert i min brevlåda igår…teoritentan klarades av med bravur och min PT-licens är ett faktum! Känns fantastiskt skönt att vara klar och nu känns det verkligen värt att jag har slitit dubbelt med jobb och plugg parallellt…något som bitvis minst sagt har gått ut över mitt ”vanliga” sociala liv. Nu kliar det rejält i fingrarna dels att få börja jobba, dels att komma ikapp med nära och kära. 2011…jag säger bara det. Det blir ett bra år att se tillbaka på.


Pärmen – I’m breaking up.

Påskledigheten startade redan igår klockan 18, så jag passade på att gå ut och fira med ett par glas vin. Världens bästa timing gjorde att mitt glädjebesked föll samman med min vän Stiko Per Larssons avskedskonsert innan han ger sig iväg på en ”liten” vandringsturné. Idag tar han första steget för att till fots ta sig från Stockholm till Köpehamn(!) med 38 konsertstopp längs vägen. Alla konserter livestreamas på hemsidan och jag kan varmt rekommendera att titta in där runt 20.00 ett par kvällar…väl värt.

Har en jobb – och träningsledig skärtorsdag i vårsolen på balkongen, men kanske bryts det ikväll när jag landar hemma i Dalarna. Löpningen blir liksom lite för svår att motstå när man fullkomligt dränks i tysta skogsvägar och små bygator som kantas av röda hus med vita knutar.
Påsken har börjat perfekt och jag ska se till att den fortsätter i samma anda.

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Jessica
  21 april, 2011 at 11:56

  Massa miljoner GRATTIS!

 • Reply
  emilforss.se
  21 april, 2011 at 12:02

  GRATTIS! Nu vet jag vem jag ska bolla med 🙂 kram på dig och glad påsk!

  • Reply
   Helena
   21 april, 2011 at 12:03

   …är det något jag gillar så är det att bolla! 😉 Glad påsk!

 • Reply
  Heidi
  21 april, 2011 at 12:06

  STORT GRATTIS!

 • Reply
  Ylva
  21 april, 2011 at 12:41

  DIN BLOGG GÖR MIG SÅ GLAD!

  …ville bara säga det. Fortsätt sprid din underbara energi till omvärlden! Och grattis till PT-licensen!

  Glad påsk önskar en trogen, men anonym, bloggläsare 🙂

  • Reply
   Helena
   22 april, 2011 at 08:17

   Tusen tack Ylva – vad glad jag blir! 🙂 Ha en fin påskhelg!

 • Reply
  Jennie
  21 april, 2011 at 13:02

  Grattis till licensen! Jättekul. Glad påsk från Sydney.

 • Reply
  Johanna
  21 april, 2011 at 13:42

  Grattis !!

 • Reply
  Annika
  21 april, 2011 at 14:21

  Stort VARMT grattis till licensen! Du har gjort det själv och förtjänar verkligen att fira. Tycker att du låter väldigt intressant som PT, mjuk som människa men hård på träning 🙂

  Lycka till! Glad påsk!

 • Reply
  Ellinor
  21 april, 2011 at 14:33

  Stort grattis, så roligt för dig! Vilken fin start på påskhelgen dessutom.
  Hoppas att n vän har vägarna förbi i närheten så kan jag kanske byta Spotify mot live 😉
  Kram

 • Reply
  Thea
  21 april, 2011 at 17:47

  STORT grattis till pt licensen. Jag tror att du kommer bli en kanon personlig tränare. Glad påsk på dig!

 • Reply
  Lotta
  21 april, 2011 at 18:45

  Grattis till licensen!

 • Reply
  M
  21 april, 2011 at 19:09

  Jättegrattis Helena! Du har verkligen förtjänat det du strävat efter 🙂

 • Reply
  emliscious
  21 april, 2011 at 20:36

  Stort… nej STÖRSTA grattiset =)

 • Reply
  Själavård « Health by Helena
  22 april, 2011 at 09:03

  […] kommenteratHelena om I did it!emliscious om I did it!M om I did it!Lotta om I did it!Thea om I did […]

 • Reply
  Jennie
  22 april, 2011 at 19:20

  Grattis till PT licens!!! Academys utbildning är ju då bra, gick i Halmstad i höstas. Bästa jobbet vi har. Ha en härlig påsk!

 • Reply
  Jessica
  27 april, 2011 at 13:13

  Grattis!! Grym känsla det måste vara!! Själv tog jag lic. Styrketräningsinstruktör på The Academy i våras och är nu grymt sugen på att gå vidare!!!! Bra jobbat!!!

 • Reply
  För det är jag värd. « Health by Helena
  4 maj, 2011 at 19:46

  […] lovade mig själv att fira när jag blev klar med min PT-utbildning. Fira som i att unna  mig själv något, en resa eller liknande. Ren och skär egoistisk […]

 • Leave a Reply