PT

Stabilt!(?)

Sista skolrycket för den här gången. Lördagsskola idag och söndagsskola imorgon, sen är det en veckas ”ledigt” (läs: jobb) för att ladda inför slutspurten och den där licensen som äntligen ska bli min!

Vi pratade vikten av en stabil och balanserad kropp igår – styrka inifrån och ut. Tänkte stabilitet och balans. Testade stabilitet och balans. Konstaterade instabilitetet och obalans. Tränade stabilitet och balans.
Jag kände mig rätt stabil innan och har under det senaste året tränat en hel del stabilitet, framför allt bålstabilitet, men jag hittade definitivt ett par svaga länkar hos mig själv som jag är säker på hämmar mig otroligt mycket i min träning, framför allt löpningen. Det ska bli otroligt kul att se vad som händer resultatmässigt nu när jag faktiskt anar vad det kan göra för mig och aktivt tar ett krafttag om stabilitetsträningen och kroppsbalansen! En kedja är ju som vi alla vet inte starkare än sin svagaste länk…

Hur bra koll har ni på era svagheter och instabiliteter i kroppen?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.