PT

Stabilt!(?)

Sista skolrycket för den här gången. Lördagsskola idag och söndagsskola imorgon, sen är det en veckas ”ledigt” (läs: jobb) för att ladda inför slutspurten och den där licensen som äntligen ska bli min!

Vi pratade vikten av en stabil och balanserad kropp igår – styrka inifrån och ut. Tänkte stabilitet och balans. Testade stabilitet och balans. Konstaterade instabilitetet och obalans. Tränade stabilitet och balans.
Jag kände mig rätt stabil innan och har under det senaste året tränat en hel del stabilitet, framför allt bålstabilitet, men jag hittade definitivt ett par svaga länkar hos mig själv som jag är säker på hämmar mig otroligt mycket i min träning, framför allt löpningen. Det ska bli otroligt kul att se vad som händer resultatmässigt nu när jag faktiskt anar vad det kan göra för mig och aktivt tar ett krafttag om stabilitetsträningen och kroppsbalansen! En kedja är ju som vi alla vet inte starkare än sin svagaste länk…

Hur bra koll har ni på era svagheter och instabiliteter i kroppen?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Keron
  2 april, 2011 at 07:19

  Jag har ingen vidare koll men misstänker en del… SKulle däremot vara intressant att få veta så man kan jobba på att förbättra det!

 • Reply
  soffan
  2 april, 2011 at 17:33

  Nej, ingen koll egentligen… Jag TROR att jag är rätt så stark, inifrån och ut, men jag VET ju egentligen inte hur det verkligen står till.

 • Reply
  Erika
  3 april, 2011 at 12:21

  Inte koll alls. Inte alls. Det mesta motståndet sitter dessutom i huvudet….

 • Leave a Reply