PT

Det bubblar…

…i hela min kropp efter ännu en utvecklande dag med näsan i skolböckerna. Kost – och näringslära blandats med skadeidentifiering och rehabträning, och jag vill bara att det ska bli fredag så att jag får åka tillbaka till skolbänken igen! Fantastiska föreläsare, härliga klasskompisar och ämnen jag verkligen brinner för…kan det bli bättre!?

Det är inte bara min kropp som bubblar…bubblar gör även våren, och den står verkligen i startgroparna nu. Min första tussilago siktades under lunchpromenaden, och vi kan väl en gång för alla bestämma oss för att 1 april betyder byte av årstid så att vi imorgon kan säga hej då till vintern för den här gången!?

Vackra barndomsminnen och en förnimmelse av vår…

TUSEN tack för alla intressanta kommentarer på gårdagens inlägg, jag ska ta dem till mig och smälta dem ordentligt!

2 kommentarer

  • Ellinor

    Trots att det nu enbart kvarstår drygt två månader av skolan innan jag har min examen är det med blandade känslor som jag går framtiden till mötes. Just nu tycker jag mest att det skall bli skönt, men framåt hösten kommer jag nog börja sakna skolan igen…

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.