Okategoriserade

Grått?

Ok, det verkar ha spridit sig någon form av oj-kan-det-bli-såhär-kallt-i-maj-psykos runtom i landet. Visst, det är inte kul, det kan man ju verkligen konstatera. Vart tog sommarvärmen á la påsken vägen liksom?

Man kan deppa ihop för mindre, det kan man.
Eller så kan man kliva upp på morgonen, konstatera +3 grader och acceptera det. Ha en fantastisk dag på sitt jobb (med två värmepauser i bastun med kläderna på, visserligen). Ta en sväng på stan och köpa en spontan present till en vän som påminner om att sommaren snart är här. Gå in och gömma sig i värmen hos finaste Soffan och köra sk*ten ur sig med en S-Core och en BodyCombat. Springa in i Sara som lyser upp tillvaron trots gråaste vädret på länge. Attackeras av en overload av slåssendorfiner och bara bli helt glad.

Skakiga muskler = suddig bild.

Lyssna på skön musik på bussen hem. Ta en extra varm dusch med en chokladscrub. Äta världens godaste middag.

Mums i Helenas värld.

Vända in mot stan igen, till sitt andra vardagsrum, för att lyssna på magisk musik framförd av Erika. Lyssna vidare på John som ger rysningar. Ta ett glas vin. Umgås med fina vänner och njuta.

Ja, eller så kan man deppa ihop. Man väljer själv liksom.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.