Okategoriserade

För det är jag värd.

Jag lovade mig själv att fira när jag blev klar med min PT-utbildning. Fira som i att unna  mig själv något, en resa eller liknande. Ren och skär egoistisk Helena-tid till att göra det jag vill…for me only.
Nu (well, för ett par veckor sen…) är jag ju faktiskt klar så då ska det således firas! Så nästa helg sker den, min välförtjänta ego-tripp. Den kommer inte att gå längre än knappt 40 mil, men den kommer att vara min och jag kommer att njuta av varje sekund.

Fredag till söndag på Selma Spa i Sunne. Function is fun lockade, och under en hel helg ska jag svettas, bo fint, äta gott och insupa en massa ny kunskap på ett helt gäng föreläsningar.

Bilden lånad här, och den får mig inte att längta mindre direkt.

Totalt 12 timmar är under helgen vigda för träning och föreläsningar…ska självklart berätta för er vad det är jag ska testa när det närmar sig! 🙂
Än så länge njuter jag dock bara av vetskapen att jag nästa fredag klockan 12.56 kliver av tåget i Sunne och börjar andas lite djupare, och med den vetskapen ska jag sova extra bra inatt. Because I’m worth it.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.