konsert musik resor

Step By Step…

Jag lämnar Sverige idag och blir borta i 10 dagar. Träningresa tänker ni, men nej, det är två av mina andra intressen som ska skämmas bort – musik och shopping. Visst, träningskläderna är nedpackade och det finns gym i huset där vi hyr vår (top notch!) lägenhet, men jag misstänker att träningen kommer att bli sekundär i sammanhanget…helt rättvist.

Nej, nu ligger fokus på mina barndomsidoler, som ni som har hängt här ett tag vet att jag redan har åkt till andra sidan jordklotet för att se en gång. Skillnaden den här gången är att de gör en turné tillsammans med några andra av mina barndomsidoler, en turné som är smått osannolik och som jag och mitt resesällskap skämtade om för 10 år sen. ”Tänk om New Kids On The Block skulle göra en turné tillsammans med Backstreet Boys….fy f*n vad coolt, då skulle man ju göra vad som helst för att se dem!”.

Nu gör vi inte vad som helst kanske, men nu sker det verkligen och vi tar vårt pick och pack och drar tillbaka till Toronto (vi var där för tre år sedan också för NKOTB’s reunion…en osannolik resa för övrigt) för att se dem två kvällar i radAir Canada Centre nästa vecka. Det låter galet för vissa, men NKOTB och BSB på samma scen missar man inte om man har levt hela sitt tonårsliv med Joey McIntyre på väggarna, även om jag har sett NKOTB fem gånger och BSB minst lika många redan. Det här kommer liksom inte bli likt någonting annat. Boyband nostalgia de luxe!

Jag bjuder på ett foto så att ni ska ha en chans att försöka förstå vidden av min kärlek(?) när det begav sig. Förstår ni om den här tjejen hade förstått 1991 att samma tjej 17 år senare(!) skulle stå öga mot öga med sin idol (scrolla ner), inte bara en utan kanske 3-4 gånger på samma vecka (varav en småpratande i kön på H&M)? Hon hade svimmat. 🙂

1991…

…och 2008.

Ibland är det värt att korsa Atlanten, och jag är säker på att det kommer att vara minst lika värt det den här gången…Toronto verkar inte ha glömt de två tjejerna från Sverige, och med lite efterforskning kan konstateras att vi verkar mer än välkomna tillbaka… 😉
Gaaah – jag älskar att vara vuxen och få göra det jag inte fick när jag var tonåring!

Just det…vi prickar visst in Rihannas turné när vi är där också, så vi firar Sveriges nationaldag imorgon med att se henne. Tre konserter på fyra dagar…lagom.

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Ann
  5 juni, 2011 at 10:17

  Men shiiiit vilken lyxlirare va!! Men du är så jäkla värd det såklart. Kör hårt, game on!!

 • Reply
  Emelie
  5 juni, 2011 at 22:51

  Haha, vad underbart! Hoppas att ni får en riktigt härlig semester och njut av alla konserter. Hoppas det blir fler kramar!

 • Reply
  Jojohanna
  6 juni, 2011 at 21:15

  Step by step, oh, baby! Så roligt med en flashbacktrip.

  Tänk, i lördags när det solbadades i Stockholm så tog det någon timme efter jag och mitt sällskap hade lämnat gräsplätten som jag insåg varför jag tyckte mig känna igen dig! Hade det slagit mig direkt hade jag såklart kommit fram och hälsat, eftersom du verkar vara en skön tjej och din blogg verkligen inspirerar. Ja, nästa gång då.

  Njut av resan och hoppas att konserterna blir allt du hoppats på!

  • Reply
   Helena
   9 juli, 2011 at 17:20

   Åh – nästa gång hälsar du, ok? 🙂

 • Reply
  Ellinor
  7 juni, 2011 at 06:28

  Nu är du ju redan framme och jag tror mig veta att Rihannas konsert redan är avverkad. Bara att hoppas att kommande dagar och konserter blir minst lika bra! Njut ordentligt!
  Kram

 • Reply
  Johanna Björklunds
  7 juni, 2011 at 10:37

  Fantastisk bild på en ung Helena! Hoppas du får en toppensemester, men det låter onekligen så.

 • Reply
  Rihanna live – check! « Health by Helena
  7 juni, 2011 at 15:38

  […] kommenteratJohanna Björklunds om Step By Step…Ellinor om Step By Step…Jojohanna om Step By Step…Emelie om Step By Step…Annie om […]

 • Reply
  Anna
  10 juni, 2011 at 12:54

  Lika söt då som nu! 🙂

  Vad häftigt att få krama om sin barndomsidol. Inte många som får göra.. 🙂

  Fortsätt njuta av Toronto vännen!

 • Reply
  Anna
  6 juli, 2011 at 00:22

  Åh vilken söt bild! Så där såg mina väggar också ut 🙂

 • Reply
  Unbelievable « Health by Helena
  14 augusti, 2011 at 13:23

  […] Stockholm Marathon på en tid som du inte hade kunnat drömma om. I ett icke stillat endorfinrus flyger du sen till Toronto för att återigen se dina barndomsidoler, och du toppar även resan med en avstickare till New […]

 • Reply
  You raise me up… « Health by Helena
  18 maj, 2012 at 14:10

  […] Malmö och Oslo för att se barndomsidolerna NKOTB och Backstreet Boys på samma scen…för femte gången sedan i somras. Mycket kul och liiite för korta dygn kan jag konstatera, och jag skulle faktiskt behöva ett par […]

 • Reply
  YouOnlyLiveOnce « Health by Helena
  29 september, 2013 at 19:57

  […] till något grannland för att se honom? Det har ju hänt rätt många gånger förut att jag har åkt en bit för en konsert, och det skulle ju förmodligen kunna hända igen. Jag ögnade igenom listan igår, men tyckte inte […]

 • Leave a Reply