konsert,  musik,  resor

Step By Step…

Jag lämnar Sverige idag och blir borta i 10 dagar. Träningresa tänker ni, men nej, det är två av mina andra intressen som ska skämmas bort – musik och shopping. Visst, träningskläderna är nedpackade och det finns gym i huset där vi hyr vår (top notch!) lägenhet, men jag misstänker att träningen kommer att bli sekundär i sammanhanget…helt rättvist.

Nej, nu ligger fokus på mina barndomsidoler, som ni som har hängt här ett tag vet att jag redan har åkt till andra sidan jordklotet för att se en gång. Skillnaden den här gången är att de gör en turné tillsammans med några andra av mina barndomsidoler, en turné som är smått osannolik och som jag och mitt resesällskap skämtade om för 10 år sen. ”Tänk om New Kids On The Block skulle göra en turné tillsammans med Backstreet Boys….fy f*n vad coolt, då skulle man ju göra vad som helst för att se dem!”.

Nu gör vi inte vad som helst kanske, men nu sker det verkligen och vi tar vårt pick och pack och drar tillbaka till Toronto (vi var där för tre år sedan också för NKOTB’s reunion…en osannolik resa för övrigt) för att se dem två kvällar i radAir Canada Centre nästa vecka. Det låter galet för vissa, men NKOTB och BSB på samma scen missar man inte om man har levt hela sitt tonårsliv med Joey McIntyre på väggarna, även om jag har sett NKOTB fem gånger och BSB minst lika många redan. Det här kommer liksom inte bli likt någonting annat. Boyband nostalgia de luxe!

Jag bjuder på ett foto så att ni ska ha en chans att försöka förstå vidden av min kärlek(?) när det begav sig. Förstår ni om den här tjejen hade förstått 1991 att samma tjej 17 år senare(!) skulle stå öga mot öga med sin idol (scrolla ner), inte bara en utan kanske 3-4 gånger på samma vecka (varav en småpratande i kön på H&M)? Hon hade svimmat. 🙂

1991…

…och 2008.

Ibland är det värt att korsa Atlanten, och jag är säker på att det kommer att vara minst lika värt det den här gången…Toronto verkar inte ha glömt de två tjejerna från Sverige, och med lite efterforskning kan konstateras att vi verkar mer än välkomna tillbaka… 😉
Gaaah – jag älskar att vara vuxen och få göra det jag inte fick när jag var tonåring!

Just det…vi prickar visst in Rihannas turné när vi är där också, så vi firar Sveriges nationaldag imorgon med att se henne. Tre konserter på fyra dagar…lagom.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.