Okategoriserade

Älskart!

Alltså, att jag gillar mitt jobb är ju inte direkt någon hemlighet…men idag tänkte jag lite extra på hur bra jag har det.
Förstår ni hur skön känsla det är att stänga igen gymmet, dra på den musik jag vill ha med precis den volym jag vill ha och köra helt slut på hela överkroppen i ett folktomt gym, för att sen promenera hem genom ett ljummet Stockholm i kvällssolen..? Nej, tänkte väl det.

Svag men glad.

Väl hemma efter min drygt 5 km långa promenad belönade jag mig själv med lite laktosfri yoghurt blandat med H0listic Vaniljprotein, svenska (vansinnigt goda!) jordgubbar och några gojibär. Jag kommer att somna som ett litet barn, och det är bäst det eftersom klockan ringer innan 5 imorgon. 🙂 I can rest when I’m dead…eller när jag har semester.

4 kommentarer

  • MarathonMia

    Låter ju hur härligt som helst! Jag slänger mig ner och gör några armhävningar och låtsas att jag har ett gym – för tomt på folk är det i mitt kök just nu 😀

  • Anna

    Lika härligt som att springa genom ett folktomt stockholm tidigt på morgonen och se solen sakta vakna till liv för att sedan hoppa ner i 50m bassägen vi Eriksdalsbadet riva av någon kilometer samtidigt som solen leker på bassängensbotten

  • marta

    Det där med träning efter eller innan stängning på gymmet kan jag verkligen relatera till. För några år sen jobbade jag lite extra i repan på mitt gym, där jag instruerade och var PT. Då hade jag möjlighet att njuta av folktomt gym. Morgonpassen innan vi öppnade var underbara. Numer, när jag jobbar med annat på heltid och endast instruerar på gymmet så får jag nöja mig med att dela stället med andra morgonpigga medlemmar, som tur är de inte alltför många. Njut av dina möjligheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.