hurra inspiratörer

Hurra för inspiration!

Min kusin fyller år idag. Jaha, tänker ni, det var ju intressant…not. Nej, jag förstår att det inte är så viktigt för er att min kusin fyller år. I ärlighetens namn så är det inte det som är det viktiga med det här inlägget heller. Nej, det viktiga är att han är en stor inspirationskälla för mig, och inspirationskällor är viktiga att lyfta fram tycker jag!

Varför han inspirerar mig..? Ja, räcker det att han har korsat USA på cykel…inte bara en utan två gånger, varav en av gångerna helt ensam? Eller att han har rest över mer eller mindre hela världen? Eller att han har cyklat från Uppsala till Nice utan att blinka? Eller att han pratar flytande mandarin? Eller att han för ett par år sedan överträffade allt jag någonsin hade kunnat tänka mig att han skulle göra när han helt ensam cyklade från Uppsala till Peking!? Dessutom är han helt fantastisk ödmjuk, verkar fånga alla dagar och göra det bästa av dem och ser till att aldrig göra livet tråkigt och inrutat. Jag lyfter på hatten…han är hur cool som helst, punkt slut.

Uppsala – Frankrike…bara sådär.

STORT grattis på födelsedagen kära kusin och inspirationsspruta!

Vem är er närmaste inspirationskälla?

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  emliscious
  6 juli, 2011 at 07:45

  Stencoolt! Wow! jag blir imponerad!

 • Reply
  Erika
  6 juli, 2011 at 08:04

  Eh…..pax!

 • Reply
  MarathonMia
  6 juli, 2011 at 09:57

  Oj! Honom skulle jag kunna låna som inspirationskälla!

 • Reply
  Sandra
  6 juli, 2011 at 10:16

  Grymt !

 • Reply
  Frk Nyfiken aka Erika
  6 juli, 2011 at 13:50

  Damn Erika att du hann före… 😉

 • Reply
  Elisabet
  6 juli, 2011 at 23:08

  Han cyklade faktiskt jorden runt och möttes upp av Patrick (brorsan) i LA och de cyklade tillsammans till NY. Så visst är de inspirationskällor båda två!

  • Reply
   Helena
   7 juli, 2011 at 08:37

   Sant. Så sant! 🙂

 • Reply
  Ellinor
  9 juli, 2011 at 09:10

  Du är inte dålig du heller ska du veta! En stor inspirationskälla för många!
  Det måste ligga i ert blod 😉
  Kram

 • Reply
  Merja
  12 juli, 2011 at 22:49

  Jag säger bara WOW!

 • Leave a Reply