blueberry lifestyle,  vila

Hej då planer!

Jaha ja. Är det först idag kroppen ger igen för helgen med all dess sömnlöshet, oregelbundenhet och dryckenskap? Halsen kliar, kroppsvärmen går upp och ner och orken är ungefär lika med noll. Sömnen inatt var under all kritik och något dunkar i huvudet…typiskt oskön känsla.

Morgonpromenaden till jobbet runt 5-snåret var hur skön som helst, men sen började det klia och krypa i hela mig. Löpningen efter jobbet fick utebli och istället åt jag jordgubbar i Humlegården med moster i telefon och en gassande sol som sällskap. Gick vidare till PUB, köpte världens godaste Blueberry-sallad och åt en rekordtidig middag på Konserthustrappan.
Raka spåret hem, kröp in i min svala lägenhet och tänker stanna här resten av kvällen, trots att sommarkvällen är ett faktum utanför fönstret. Patch Adams på tv (bara jag i hela världen som inte har sett den), det passar mig mycket bättre idag. Min efterlängtade sovmorgon imorgon likaså. För sjuk tänker jag inte bli, så det så.

En av få vegetariska sallader jag gillar.

3 kommentarer

  • Frk Nyfiken aka Erika

    Ser ut att haft en härlig dag. Förra inlägget frågade du efter vad man inspireras av. Jag inspireras av mina löparkompisar som har så j***a snygga träningskläder. Var på ett klämma, känna, prova springa party nu ikväll med en av dem och jag är såld! Kommer aldrig träna i något annat kan jag tala om. Är du nyfiken får du kolla in på min blogg där plaggen ligger uppe! Ha det fint. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.