mitt Stockholm Okategoriserade stockholmstips vila

Tur i oturen

Gårdagens krypande känsla i kroppen blommade mycket riktigt ut till en liten(?) förkylning imorse. Otur kan man tycka, såhär mitt i högsommarvärmen när man dessutom inte ens har semester.

Tur dock att kroppen plötsligt bestämde sig för att sova 10 timmar(!) inatt som plåster på såren. Och att jag inte började jobba förrän 13.30. Och att Café Eldkvarn har sköna stolar där man kan ta en tupplur på vägen till jobbet. Och att pappa var på blixtvisit i stan så att jag fick en kram. Och att Planet Food i Östermalmshallen har riktigt goda lunchsallader. Och att jag ändå gillar livet, trots att min efterlängtade löpning uteblev idag och ersattes av lite snor. Och att jag är ledig i fem dagar nu, trots att jag inte har semester, och att jag tänker vara frisk redan imorgon. Tur ändå.

Brassestolar på café…briljant.

Laxsallad och hallonvatten – hej sommarlunch!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jojohanna
  7 juli, 2011 at 21:28

  Jag hade exakt samma plan, att vara frisk redan dagen efter första halsontet. Det funkade tyvärr inte för mig, och därför håller jag alla tummar jag har för att det ska gå bättre för dig. Håll, håll, håll, håll…

 • Reply
  oroshjärta
  8 juli, 2011 at 16:15

  Fräscht det ser ut Östermalmshallen skall provas inte mina hoods riktigt but still. Kram&krya på dig!

 • Reply
  Ellinor
  9 juli, 2011 at 09:08

  Du kan då konsten att plocka fram- och fokusera på allt det positiva hela tiden, vilket är otroligt inspirerande!
  Hoppas du får en fantastisk dag även om den inte blev som du först tänkt dig!
  Kram

 • Leave a Reply