sjukdom vila

Hangin’…

Be who you are and say what you feel because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind.
Med de orden i huvudet kan jag avsölja att mina dagar verkligen inte är de bästa just nu, därav min bloggtystnad.

Min förkylning kryper runt i kroppen som en osalig ande och allt jag kan göra är att acceptera vad den säger och bara vila. Träningen fattas mig men den kan jag faktiskt vara utan. Det faktum att förkylningen hindrar mig att göra andra saker jag vill stör mig dock faktiskt rätt mycket. Stockholm har fullkomligt badat i sol idag, men den är inte speciellt skön att umgås med när man har snor i hela huvudet…och rastlösheten sedan jag vaknade imorse har varit ett faktum. I detta nu hade jag dessutom kunnat vara på ett härligt 30-årsfirande hos en fin vän, men istället hänger jag i min soffa och känner doften av grillat genom balkongdörren.
Det här suger, på riktigt. Jag gör mitt bästa för att se situationen positivt, men att känna sig som en urvriden disktrasa är liksom inte en känsla jag gillar särskilt mycket. Inte alls faktiskt.

Jag försöker håller mig borta härifrån tills jag känner mig bättre, vill inte sprida min för tillfället totalt kassa energi runt mig. Håll tummarna för att jag känner mig bättre redan imorgon…please? Jag nöter lite till på soffan så länge.

Skrattframkallande Peace & Love-grodan – en present från min bästa väns systerdotter.
Lite så känner jag mig nu.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Coyntha
  9 juli, 2011 at 18:37

  Nä men… .jag är också förkyld!! Och har ont i halsen!!
  JAG VILL TRÄNA!!!

  Har du gått PT-utbild med Jessica? Var det bra?
  Jaap. Det är spännande att ha Andreas som min coach..
  Jag har länkat dig på min blogg, hoppas det är ok 🙂
  Kram

 • Reply
  Ann
  9 juli, 2011 at 19:41

  Buhu. Krya på dig fina!!

 • Reply
  JoHo
  9 juli, 2011 at 21:22

  Näää… jag LIDER med dig! 🙁 Suger fett att vara sjuk i högsommarvärmen. håller tummarna mycket hårt att du är frisk typ IMORGON!

 • Reply
  Victoria
  10 juli, 2011 at 10:03

  Sv: Håller med! Lax är supergott! Fet fisk tre gånger i veckan är ju inte ett problem om man har det som pålägg på mackan ju… 😉

 • Reply
  Henke
  10 juli, 2011 at 11:30

  Du är snart på banan igen! Krya på dig tjejen!

 • Reply
  oroshjärta
  10 juli, 2011 at 11:48

  KRYAPÅDIG!!!! Until then en härlig Bsb bild hos mig som du kan skratta högt åt=) ha ha ha hitta den imorses….KRAM!

 • Reply
  Ellinor
  10 juli, 2011 at 18:22

  Jag hoppas att du snart kryar på dig!
  Kram

 • Reply
  Mental träning…på riktigt. « Health by Helena
  11 juli, 2011 at 09:37

  […] Hangin’… […]

 • Leave a Reply