sjukdom,  vila

Hangin’…

Be who you are and say what you feel because those who mind don’t matter and those who matter don’t mind.
Med de orden i huvudet kan jag avsölja att mina dagar verkligen inte är de bästa just nu, därav min bloggtystnad.

Min förkylning kryper runt i kroppen som en osalig ande och allt jag kan göra är att acceptera vad den säger och bara vila. Träningen fattas mig men den kan jag faktiskt vara utan. Det faktum att förkylningen hindrar mig att göra andra saker jag vill stör mig dock faktiskt rätt mycket. Stockholm har fullkomligt badat i sol idag, men den är inte speciellt skön att umgås med när man har snor i hela huvudet…och rastlösheten sedan jag vaknade imorse har varit ett faktum. I detta nu hade jag dessutom kunnat vara på ett härligt 30-årsfirande hos en fin vän, men istället hänger jag i min soffa och känner doften av grillat genom balkongdörren.
Det här suger, på riktigt. Jag gör mitt bästa för att se situationen positivt, men att känna sig som en urvriden disktrasa är liksom inte en känsla jag gillar särskilt mycket. Inte alls faktiskt.

Jag försöker håller mig borta härifrån tills jag känner mig bättre, vill inte sprida min för tillfället totalt kassa energi runt mig. Håll tummarna för att jag känner mig bättre redan imorgon…please? Jag nöter lite till på soffan så länge.

Skrattframkallande Peace & Love-grodan – en present från min bästa väns systerdotter.
Lite så känner jag mig nu.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.