Okategoriserade

Grym och gratis sommarträning!

Jaha, då har jag fastnat i en tidning igen. Dock inte i Fitness Magazine (I know, surprise!) den här gången, utan i en av Sveriges största utomhusträningstidningar (puh vilket långt ord…) – Outside!

Jag blev tillfrågad under min Function is fun-helg på Selma Spa i våras, och dagen efter hittade jag mig själv ute på gräsmattan tillsammans med grymma Mackan från Bodies in Motion här i stan. Temat var parträning utan träningsredskap och jäklar vad kul det var! Sjukt mycket man kan göra med bara två kvastskaft och två kroppar. Jose Nuñez ligger bakom reportaget, och han är verkligen ett geni när det kommer till funktionell träning med egen kroppsvikt. Köp tidningen, hela uppslaget kryllar av sjukt roliga och galet jobbiga övningar som ni bara måste testa i sommar!

Skratt, svett och mjölksyra – check!

Favoritövningen…och den visuellt mest suspekta. 🙂

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.