fitness magazine,  Okategoriserade

Vinn grymma sommarredskap!

Tänkte jag skulle släppa mitt eget marathonfokus för en sekund och istället tipsa om en tävling i nya numret av Fitness Magazine – det fullmatade dubbelnumret för sommaren 2011 som är ute i butik nu!

Ni som har hängt här ett tag har väl knappast missat att jag har synts en del i tidningen i reportageserien ”Greppa prylen” som har hängt med under året. Grymt roliga och lite annorlunda redskap, extremt jobbig och effektiv träning som garanterat ger träningsvärk på ställen man inte trodde existerade… 🙂 Hittills har det testats gummiband, snake rope, clubbells, aquabag och nu i det senaste numret – sandsäck.

I samband med Spartan Kettlebells tävlas det nu i tidningen ut ett av varje redskap, och om jag vore er skulle jag inte missa den chansen! Hade jag haft en trädgård hade jag garnterat satsat på ett snake rope (hej maxpuls!), och bor man som jag i en skokartong i storstan röstar jag för skönt instabil och utmanande träning med den kära aquabagen…

Hej Helena-överdos…

Vänta inte – stick iväg och köp nya numret! Förutom tävlingen är den bl.a. matad med bra ta-med-på-semestern-träning och recept på skön sommarmat! Ja, och en alltid lika briljant ledare från chefredaktör Marie – den här gången läsvärt om den klassiskt tröttsamma bikini-hetsen…

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.