fitness magazine,  frukost

Cravings…

Alltså…är det bara jag som redan har fastnat i årets jordgubbsfälla? Jag får aldrig nog! Jordgubbar var det sista jag åt igår och jordgubbar är det första jag äter idag…nu till frukosten dock i sällskap av lite banan, kokosflagor, valnötter, laktosfri yoghurt (Valios är den absolut godaste!) och supergoda gojibär från Holistic. Ja, och ett kokt ägg såklart. Alltid.

Yummie…

Låg förresten och bläddrade igenom nya Fitness Magazine (har anledning att återkomma till tidningen senare…) igår innan jag somnade, och hittade ett kul bloggtips – Frukostera – där Victoria Andersson bloggar om just…frukost. Kanonbra till alla som har frukostidétorka!
Själv är jag rätt insnöad på gröt på vinterhalvåret och yoghurt med en massa goda frukter och bär resten av året. Fr.o.m. imorgon och tre dagar framåt skall jag dock övergå till vinterfrukosten trots att det snart är sommar. De extra kolhydraterna i havregrynen kommer nämligen att behövas på lördag

Vad äter ni till frukost idag?

12 kommentarer

 • Elin

  Min sambo har börjat kalla mig jordgubbsberoende och jag håller med, så fort jag ser en fin kartong och den gamla är slut (vem kan motstå?) så köper jag en ny. Jag har mumsat med glass, eller tillsammans med Kesella Hallon och till morgongröten. Underbart!
  Till frukost blev det gröt med äppelmos och mjölk, morgonkaffe och två hårdbrödsmörgåsar med avocado på. Gott!

 • Camilla

  Färska fruker o bär är de bästa med våren/sommaren:) Ja har också övergett gröten (för tillfället) och imorse blev de färsk mango + kiwi, toppad med lite turkisk youghurt.

 • Erika

  Smoothie gjord på hallon, banan, youghurt, mjölk, linfrön, havregryn och ägg! På helgerna blir det typ äggröra, apelsinjuice och yoghurt med jordgubbar å banan 🙂

 • Ulrika

  Min frukost idag delades upp i två som vanligt de dagar jag tränar på morgonen. Innan löpningen: en banan och ett ägg. Efter löpningen en tallrik gröt toppad med blåbär, lingon, keso, mandlar och mjölk samt en kiwi.
  Även jag är mer inne på gröt under vinterhalvåret med det är ändå oftast det som gäller för att fylla på energi efter löppassen. Favoriten annars under sommaren är en blandning av keso och yoghurt med jordgubbar, mango och hemmagjord granola.

 • Frk Nyfiken aka Erika

  Jag önskar att jag åt bättre frukost än jag gör! Jag skulle behöva en frukost kock för oftast blir det bara en macka och choklad eller så blir det en kopp osötad fullkornsvälling. Någon gång blir det smothie… Men jordgubbar, åh! Synd bara jag inte riktigt är kompis med dem…

 • Jojohanna

  Mmm, jag är så glad att jag kan äta jordgubbar igen, för något år sedan så hade jag nog en släng av allergi. Borta. I morse så blev det banan-ananas-mango-smoothie och två ägg. Kul med alla frukostidéer och vilket bra bloggtips!

 • Annika

  Jag är så glad att jordgubbarna även hittat hit upp till norr. Jag kan inte låta bli att lägga vantarna på en låda när jag handlar – trots att de inte är svenska gubbar. Men jag har lovat mig själv att äta dem så mycket jag bara kan för vips så är det slut och höst och jag tycker alltid att jag hunnit äta alldeles för lite jordgubbar ändå…

 • Ellinor

  Jag är en riktig vanemänniska när det gäller frukost; fil och müsli ska det vara. Sedan kan det givetvis vara gott att lyxa till det med lite färskt bröd eller varför inte en brunch emellanåt. Nu när sommaren stundar kan det även hända att det blir en och annan fruktsallad 🙂

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.