events the academy

Ska du dit?

The Academy, aka bästa PT-skolan, ställer till med vad som verkar vara en fantastisk dag på Sturebadet söndagen den 4 september…och jag borde ju självklart gå för att få lite ny inspiration och tanka lite energi inför min nya roll (pepp pepp!!!) på jobbet till hösten. Super Saturday dagen innan kommer dock förmodligen att suga musten ur mig totalt…och frågan är hur fokuserad jag orkar vara klockan 09.30 på söndag morgon när presentationen drar igång..?

Någon som ska dit…eller ses vi på Super Saturday!? 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  soffan
  12 augusti, 2011 at 21:07

  Nej nej nej, det blir inget med det sirru. Jag räknar kallt med att du ska vara vid min sida och dricka drinka lååångt in på småtimmarna förstår du. Nope. Glöm det. Så. 😀

  • Reply
   Helena
   12 augusti, 2011 at 21:09

   I hear you… 😀

 • Reply
  Felix
  17 augusti, 2011 at 21:35

  I’ll be there! Taggad till tusen 🙂

 • Leave a Reply