älskade familjen,  mitt dalarna

Heja heja!

Lördag 13 augusti. Midnattslopps-lördag. Ni är många som springer idag…Mattias (din resa är en historia för sig, men den ska jag berätta senare…), Sara, Terese, Lotta, Jessica…har jag glömt någon?
Jag gillar verkligen Midnattsloppet. För några år sen gjorde jag mitt bästa millopp någonsin (trots att jag numera har bättre miltider under halvmaror) längs Söders gator och stämningen var verkligen på topp! Publiken bär verkligen fram löparna och backen upp mot Sofia kyrka är inte så jobbig som man fruktar…jag lovar. 🙂 Heja alla – ni kommer att göra kanonbra ifrån er allihop!

Jag hade gärna varit med och sprungit idag, eller iallafall stått som rosédrickande supporter längs vägen. Men jag är fortfarande i Dalarna och ägnar istället dagen åt att fira min älskade moster som fyller år och om några timmar ska jag ta emot lillebror i Vasalopps-målet i Mora när han avslutar Cykelvasan och 9 mil på sin mountainbike. Solen skiner från en klarblå himmel och jag känner grav separationsångest över att lämna mitt andra hem imorgon. Ni tar väl hand om mig när jag kommer tillbaka till huvudstaden?

Foten som ska ta sig igenom 9 mil cykelterräng idag…och till vänster den stolta systern.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.