mitt Stockholm,  träningsinspiration

Blown away…typ.

Vädret i vår huvudstad idag är helt galet. Jag hade svårt att hålla mig på vägen när jag promenerade hem min halvmil från jobbet och det gick liksom vågor på vattenpölarna. Minst sagt grått och ruggigt.

Trots det kunde jag inte låta bli att le. Le över att jag imorse var mjuk och pigg i kroppen efter Davids behandling igår och en lång natts sömn trots, att jag gick upp strax efter 04.30 (jo, det går om man somnar innan 21.30). Över att mitt jobb gör mig glad trots att jag knappt hinner andas ibland. Att mina kollegor är helt fantastiska. Att mina pt-kunder sliter och ger tillbaka dubbelt av den energi jag ger dem….och över att jag efter jobbet fick till ett snabbt men smått knäckande träningspass trots att jag inte trodde att jag skulle hinna eller orka. Axlar (som jag missade två av fyra set av) och mage stod på schemat, och tillsammans med en kollega pressades följande härliga magmördare fram;
Crunch i RedCord (två ben) x 25 reps
Barbell Russian Twist x 25 reps
Omvänd crunches på lutande bänk x 12 reps
…x 3 varv! Varsågoda att testa och säg hej till en grym träningsvärk i hela bålen! 🙂

Imorgon löpning igen…håll tummarna att benen håller.

Världens vackraste höstväder?
Jag kryper under filten… 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.