access rehab,  vila

Jag somnade.

Ja, det gjorde jag. Efter en hektisk dag somnade jag inne på Davids behandlingsbänk efter dagens besök. Han var snäll nog att släcka lampan, lägga på mig en värmande handduk och lämna mig i fred ett tag…bara för att jag behövde det (tack!).
Efter att ha drömt om en myrstack(?), blivit väckt, somnat om på bussen tillbaka till jobbet och till sist levererat en förvånansvärt pigg pt-timme som fick svetten att rinna (inte på mig) insåg jag trots allt att det var läge att växla ner just idag.

Levande ljus, en kopp lakritsté i soffan och Idol-audition (från Falun…där min lillasyster kanske visar sitt söta ansikte?) på tv, sen är det tack och god natt för Helena. För att min kropp är värd och behöver det.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.