access rehab vila

Jag somnade.

Ja, det gjorde jag. Efter en hektisk dag somnade jag inne på Davids behandlingsbänk efter dagens besök. Han var snäll nog att släcka lampan, lägga på mig en värmande handduk och lämna mig i fred ett tag…bara för att jag behövde det (tack!).
Efter att ha drömt om en myrstack(?), blivit väckt, somnat om på bussen tillbaka till jobbet och till sist levererat en förvånansvärt pigg pt-timme som fick svetten att rinna (inte på mig) insåg jag trots allt att det var läge att växla ner just idag.

Levande ljus, en kopp lakritsté i soffan och Idol-audition (från Falun…där min lillasyster kanske visar sitt söta ansikte?) på tv, sen är det tack och god natt för Helena. För att min kropp är värd och behöver det.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  sara
  12 september, 2011 at 20:55

  Oh sâ skönt det låter… Att få bli ompysslad och SOMNA!

 • Reply
  Ann
  12 september, 2011 at 21:20

  Lakritste. MÅSTE ha det! Vart inhandlar jag? Kram!

 • Reply
  soffan
  12 september, 2011 at 22:39

  Hahaha, fina du, var rädd om dig!! När man somnar under en sådan behandling så är det definitivt dags att ta´t lite lugnare 😛 .

 • Reply
  Marre
  13 september, 2011 at 08:33

  Ha, ha, gud vad skönt! Brukar definitvt inte somna under mina behandlingar, mer krampaktigt hålla i britsen och be till Gud. Vilken skön kväll, det är det som är det bästa med hösten, att få krypa ner i soffan med te och bara njuta.

 • Reply
  M
  13 september, 2011 at 17:48

  Härligt att krypa ner i soffan och göra (nästan) ingenting.
  Det behöver man verkligen ibland!

 • Reply
  Blown away…typ. « Health by Helena
  13 september, 2011 at 20:01

  […] kommenteratM om Jag somnade.Marre om Jag somnade.soffan om Jag somnade.Ann om Jag somnade.sara om Jag […]

 • Leave a Reply