konsert,  musik,  Okategoriserade

Innan jag kände dig

Tröttmössetorsdag och ett halvt ton grus i ögonen….men anledningen är långt mer värd än vad ni kan ana.

Melissa Horn släppte nämligen ny skiva igår och jag fick avnjuta en fantastisk spelning med efterföljande releasefest. Det blev alldeles för sent för att det skulle kännas mänskligt att gå upp när klockan ringde 05.00 i morse, men faktumet att jag fick fira onsdag med stora gröna oliver, surdegsbröd med hummus, parmaskinka, ett par glas vitt, fint sällskap och fantastiskt vacker musik väger med råge upp mina trötta ögon idag. Att jag dessutom fick en pratstund med kvällens stjärna (och äntligen få chansen att överösa henne med mycket välförtjänta lovord), och framför allt hälsa på hennes mamma, vars skivor min mamma spelade för mig som barn, gör bara kvällen än mer värd.
Innan jag kände dig
har rullat på jobbet till morgonkaffet och jag kan bara säga hatten av – Melissas tredje skiva är minst lika bra som hennes två tidigare. Kanske ännu bättre faktiskt.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.