konsert musik Okategoriserade

Innan jag kände dig

Tröttmössetorsdag och ett halvt ton grus i ögonen….men anledningen är långt mer värd än vad ni kan ana.

Melissa Horn släppte nämligen ny skiva igår och jag fick avnjuta en fantastisk spelning med efterföljande releasefest. Det blev alldeles för sent för att det skulle kännas mänskligt att gå upp när klockan ringde 05.00 i morse, men faktumet att jag fick fira onsdag med stora gröna oliver, surdegsbröd med hummus, parmaskinka, ett par glas vitt, fint sällskap och fantastiskt vacker musik väger med råge upp mina trötta ögon idag. Att jag dessutom fick en pratstund med kvällens stjärna (och äntligen få chansen att överösa henne med mycket välförtjänta lovord), och framför allt hälsa på hennes mamma, vars skivor min mamma spelade för mig som barn, gör bara kvällen än mer värd.
Innan jag kände dig
har rullat på jobbet till morgonkaffet och jag kan bara säga hatten av – Melissas tredje skiva är minst lika bra som hennes två tidigare. Kanske ännu bättre faktiskt.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Keron
  15 september, 2011 at 08:20

  Lyssnade på den igår utan att veta att det var igår den släpptes! Himmel vad jag är hipp!

 • Reply
  Emelie
  15 september, 2011 at 09:53

  Himla bra! Ska se henne i november! Var så galet bra när hon spelade på Palladium här i Malmö för nåt år sen.

 • Reply
  lina
  15 september, 2011 at 19:33

  Åh jag ska se henne för första gången när hon kommer till Luleå i oktober, längtar! 🙂

 • Reply
  Emelie
  15 september, 2011 at 20:25

  Åh vad härligt att få höra live, det kan vara värt lite extra trötthet! Min mamma lyssnade också på Maritza Horn när jag var liten, så himla mysigt.

 • Reply
  Madde
  15 september, 2011 at 21:09

  U.n.d.e.r.b.a.r platta. Och så efterlängtad. Härligt för dig att både få njuta av hennes skönsjungande röst och få säga hej. Värt ett trött öga.
  Stor kram på dig <3

 • Reply
  I like the way « Health by Helena
  28 september, 2012 at 05:55

  […] för ganska precis ett år sedan när hans (än så länge) lite mer kända syster Melissa Horn hade sin releasefest för senaste skivan Innan jag kände dig. Han berättade då att han skulle släppa något eget, […]

 • Leave a Reply