filmrecensioner,  mitt Stockholm,  vänskap

Perfekt.

Det senaste dygnet har just varit det. Perfekt.

Tittar tillbaka 24 timmar och ser att jag sedan frukosten igår har bockat av ännu en dag på jobbet. Sprungit längre en mil för första gången sen i somras…12 km på lovande 57 minuter och 28 sekunder. Fikat  (ni måste testa Wayne’s Coffees gröna té med guava!) och livsfilosoferat med en efterlängtad vän (tack för att du är du P!). Förflyttat mig med samma vän till en mörk biosalong (och bevittnat en brand mitt bland stånden på Hötorget…), placerat en stor popcorn mellan oss och avnjutit En dag…boken som blivit film, och jag grät minst lika mycket igår som när jag läste boken på en gräsmatta i Dalarna i somras. Slappat en stund i soffan för chatsamtal med mamma (saknar dig!). Sovit en oavbruten och djup natt med mycket intressanta drömmar. Väckt Stockholms gator i mörkret och ätit en efterlängtad och välförtjänt frukost. Det här dygnet…perfekt är ordet.

Hur ser ditt perfekta dygn ut?

En del av dagens frukost.

5 kommentarer

 • Erika

  Fin dag, söt.
  Vet inte om min var en perfekt dag, men den var faktiskt helt underbar. God nattsömn, sovmorgon, promenad till jobbet (inte lika tidigt eller lika lång som din), bra flyt och hann med det mesta, bra produktionslunch med min manager/producent (?), bra eftermiddagsmöte och en känsla av att jag är bra på vad jag gör, promenad hem, hitta ett välbehövligt vykort från en av de bästa i världen 😉 , lätt middag/mellanmål, boxningsträning och sen hemlagad köttfärspizza i tv-soffan. Underbar!

  Idag gör vi torsdagen lika bra va? <3

 • emi

  Visst var en dag bra!! Åh jag grät så himla mycket! (såg även The Notebook för två dagars, och då grät jag minst lika mycket till 😛 )

 • Ellinor

  Det låter verkligen helt fantastisk, vilken energiboost! Jag har också haft några helt fantastiska dygn och de har tankat på energiförråden till Max.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.