funderingar

Sunday thoughts

Har landat på ett fik i stan för lite söndagsmys. Bara jag, min dator (och med den i och för sig hela världen…) och en kaffe. Efter ett tidigt uppvaknande imorse och en sväng med dammsugaren kände jag inte för att fastna hemma i soffan, så jag tog en sväng in till stan för att fånga lite dagsljus och få landa lite utan en massa hemma-måsten som knackar mig på axeln.

Tänker på pappa lite extra idag, trots att fars dag för mig är ungefär lika kommersiellt ocharmig som alla hjärtans dag. Det är ju liksom pappas dag varje dag tänker jag. Mammas också för den delen.
Tänker också på alla som inte har någon pappa kvar i livet…och det gör lite ont i mig, att livet faktiskt tar slut en dag. Det skrämmer, men ännu mer får det mig att tänka att det ju är så viktigt att ta hand om och göra det bästa av alla dagar vi får leva…och inte minst att berätta för våra nära och kära vad de betyder för oss medan de fortfarande finns hos oss.

Det är ungefär vad jag tänker idag…det och så mycket mer. Gigantiska (the big love…) och väldigt små (hur långt ska jag springa i eftermiddag?) frågor passerar mitt huvud och jag låter det vara en sån dag idag.
Det är en mycket känslig och otroligt skön söndag.

Småslumrigt söndagshej från ett gråkallt Stockholm…

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.