Okategoriserade

Allt för hälsan(?)

Jaha, då var årets Allt för hälsan avklarat för min del. Fitness Magazines Best of the Best fick självklart ett besök tidigt imorse, men jag valde att inte vara med på en enda klass. Hade ingen som helst lust att träna, och det var rätt skönt att bara gå runt och mingla istället.
Tittade på Leon när han brände av en BodyCombat och fick sällskap på golvet av energiska Magdalena som skulle köra dansklass senare. Hälsade på fantastiska redaktionen och diskuterade begreppet ”Allt för hälsan”, och iallafall jag frågade mig vad vissa av montrarna inne på mässan har med hälsa att göra? Utbytbara bh-band med fejkstrass hör för mig snarare till någon marknad än till en hälsomässa…men jag kanske har fel?

Hälsade även självklartOlof och Jenny på Spartan i deras härliga monter, och väl där blev jag uppraggad av fina Åsa som gjorde mig sällskap runt i stora mässhallen (och även har lagt ut lite bilder…). Den rosa equalisern var årets rosa snackis, och den var både smart som träningsredskap och rosa och fin att titta på!

En skön dag, men jag är som vanligt lite besviken på mässan som mer och mer börjar likna en rörig och krimskramsig marknad. Kanske dags att förändra konceptet en aning och fokusera lite mer på faktisk träning och mindre på ”det andra”?
Årets tema lust kändes faktiskt inte så lustfyllt som det förmodligen var tänkt.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.