löpning

Dagens…

…formbesked från kroppen.

20111109-182622.jpg

Kvällens belöning intas i musikform. Ryan Adams live i Uppsala…bästa tänkbara!

3 kommentarer

  • Alina

    Jag har en fråga om löpband (och det verkar som att du springer på dem rätt ofta..). Jag tycker att det känns som att man springer mycket snabbare/längre än vad som bandet visar – om jag jämför med känslan på 10km om jag springer utomhus på runt 50 minuter, känns det likadant anstränings & fartmässigt om jag springer 10km på löpband tar det minst 60.

    Jag brukar se till att ha ca 1,5 incline då jag någonstans läste att den lutningen gör att det blir ”mest likt” att springa utomhus. Är det bara något med löpbandet som lurar mig eller hur tillförlitliga är egentligen de värden som de mäter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.