löpning,  styrketräning

Fredagsfys

Min fredag har kickat igång på allra bästa sätt. Promenad till jobbet genom ett tomt Stockholm vid 5-snåret, en bastu, frukost med ett par kollegor och sen jobb med de stående fredagskunderna. Lovely.

Vad som gjorde dagens början ännu bättre var att jag fick en oplanerad lucka på två timmar i min tidigare helt fullsmetade kalender…vilket i sin tur innebar ett helt oplanerat men ack så skönt bonusträningspass! 🙂

Startade med 5 km på löpbandet, lugn och fin fart för att liksom väcka igång kroppen….och kryddade sen löpningen med 20 minuter styrka i högt tempo. Superset med nästan noll vila mellan seten blev facit, och hjälp vad trött man kan bli i kroppen på bara 1200 sekunder! Hantelrodd, axellyft åt sidan, stakning i cablecross, flyes och två magövningar senare var kroppen skönt trött och sinnet glatt…och det helt som en fredagsöverraskning och utan någon som helst planering!

Vad tränar ni idag?

20120127-092950.jpg
Happy happy men tired tired..

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.