detox,  Holistic

På begäran: detoxupplägget

Jaha mina vänner, då är den äntligen här…sista detox-dagen! 🙂 Jag har nu verkligen tagit beslutet att avbryta efter 14 dagar istället för att köra 21, jag tror att min kropp är mer än utrensad nu och jag känner att jag vill ha min träningsenergi tillbaka. Nu.

Jag har fått en hel del mail och kommentarer där ni undrar hur mitt detoxupplägg har sett ut, så jag tänkte nu presentera hur jag har levt de senaste två veckorna när det kommer till kosten. Alla ingredienser har varit 99% ekologiska och tillskotten har kommit från mina vänner på Holistic (förutom multivitamintabletten som är från Apoteket och Silicea-tabletten som är av ett annat märke). Så, på begäran – varsågoda!

Frukost
En Holistic Cellenzym
En Holistic LactoVital
30 ml Holistic Aloe Vera

En kopp Clipper Liqourice Infusion

Efter 20-30 minuter
1 1/4 dl havregryn + 4 3/4 dl vatten som kokas i 10 min = ”gröt”
1 msk Holistic linfröolja

1 multivitamin
1 Silicea

Lunch
”Ska” egentligen bestå av färskpressad juice, men jag har valt att äta ett par frukter som en sallad, alternativt mixat dem tillsammans med Holistic UltraDetox.

Middag
En Holistic Cellenzym
En Holistic LactoVital
30 ml Holistic Aloe Vera

Efter 20-30 minuter
1 skål kitchari (linser, råris och alger som har kokats sakta med mycket vatten i ca 1 timme)
Grönsaker (som egentligen ska mixas, men jag har valt att finhacka för att få lite tuggmotstånd…avsaknaden av att tugga är total under detoxen…), t.ex. morot, rödbeta, tomat och gurka som jag sedan har pressat citronjuice över.
Fem Holistic Chlorella (som jag valde istället för spirulina)
Ett laxerande té ingår att dricka en gång i veckan, men eftersom det inte finns att köpa längre (p.g.a. att det tydligen är beroendeframkallande…(?)) så har jag istället ersatt med dels katrinplommon då och då, dels med Holistic Psylliumfröskal.

Det är allt. Det här (och litervis med vatten) har jag alltså levt på i snart 14 dagar, och jag kan med ett leende se fram emot att äntligen få äta mitt kokta ägg till frukost imorgon…det ska bli obeskrivligt gott, tror jag. Lovar att meddela hur det faktiskt smakar såhär efter två veckors bortavaro, och kommer också att reda ut allt annat som har hänt med mig – både fysiskt och psykiskt. Ni kan knappt vänta va? 😉

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.