detox

Men du kan ju dricka te?

Det har jag fått höra både en och två gånger när jag har berättat att jag ska avstå kaffet i tre veckor. Nej, jag kan inte dricka te istället för kaffe. Te innehåller nämligen också koffein, även om det oftast kallas tein när det förekommer i te…den kemiska sammansättningen är dock densamma. Inget te alltså.

Räddningen för mig är istället tefria infusions, och eftersom jag redan sen innan är helt kär i Clippers infusions (och då framför allt den med lakritsrot…) så fortsätter jag med ett vinnande koncept. Förutom liquorice har jag bunkrat upp med orange & coconut och peppermint. Inget te så långt ögat når och så fantastiskt gott!
Bor du i Stockholm och vill hitta de billigaste så bege dig till Hälsa För Alla på våning -1 i PUB-huset, där tar de ynka 22 kronor för en förpackning istället för ca 45 som de kostar på övriga ställen! När du ändå är där kan du ju dessutom besöka Blueberry som ligger granne, och köpa något mumsigt att tugga på…ni som får äta liksom. 🙂

Detoxdag tre har då välkomnats med en promenad och en kopp lakritsrot, och jag är inte i närheten av så hungrig idag som när jag vaknade igår. Bådar gott för söndagen! 🙂

13 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.