detox

…och dag två då?

Värre än dag ett. Hungern finns där hela tiden, likaså saknaden efter salt. Orken är i botten och det enda jag kan tänka på är färsk, perfekt mogen mango. Positivt är ändå att kaffesaknaden är minimal och sockersuget är obefintligt.
Livet är dock lite tråkigare när jag inte får (eller snarare väljer att inte) äta det jag vill, det kan jag konstatera. Mycket tråkigare. Jag lovar nästan mig själv redan såhär två dagar(!) in i min detox att aldrig mer äta något jag inte gillar efter de här tre veckorna, och att vara tacksam över att jag alltid kan äta mat. Amen.

PhotoBooth fångar en osminkad, trött och hungrig
Helena iklädd fleecemorgonrock. Snygg värre.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Sofie RW
  7 januari, 2012 at 17:52

  Låter tufft. Men du är väldigt söt i din fleecemorgonrock

 • Reply
  Anna
  7 januari, 2012 at 18:45

  Pannben Helena – jag vet att du har det! Grymt jobbat. Skulle också behöva göra en rensning..

 • Reply
  Huvudvärk och go’middag « Energi och Magi!
  7 januari, 2012 at 19:50

  […] lite extra sköna och det blir en lördag hemma med glittrande ljuslyktor. Jag läste fina Helenas inlägg om sin nyss påbörjade detox och jag imponeras av hennes beslutsamhet. Det är inte något jag […]

 • Reply
  Frida
  7 januari, 2012 at 22:56

  Jag tycker att du är jättefin skruttis!

  • Reply
   Helena
   8 januari, 2012 at 10:48

   Puss på dig Frida! <3

 • Reply
  soffan
  8 januari, 2012 at 00:24

  Åh bläh, det låter verkligen inget skoj, men det är ju oifs självförvållat 😉 . Söt är du iallafall!

 • Reply
  soffan
  8 januari, 2012 at 00:25

  *iofs

 • Reply
  soffan
  8 januari, 2012 at 00:25

  En släng av dyslexi bara, inget att oroa sig för 😉 . Puss <3

 • Leave a Reply