detox Holistic

1 down, 20 to go.

Första detoxdagen är avklarad, och det är väldigt skönt att känna att det faktiskt inte var så farligt som jag trodde. Visst, jag blev ganska så hysteriskt sugen på kaffe mitt på dagen och jag har varit mer eller mindre konstant hungrig hela dagen…men inte värre än så. Har varit rätt trött och seg, men det kan lika gärna bero på att jag har spenderat stora delar av min lediga dag iklädd mysbrallor och mest hängt i soffan…ja, förutom min dagliga morgonpromenad i iskylan imorse då. All in all – dagen har varit bra. 🙂

Lovade ju att dela med mig av min ”middag”, and here you go:

Den översta skålen består av finstrimlade grönsaker och lite lite frukt…idag bestående av morot, rå rödbeta, lite vitkål, ett par körsbärstomater och ett halvt äpple (som ”egentligen” ska mixas, men jag tog mig friheten att behålla lite tuggmotstånd…) med pressad citron.
Den andra skålen innehåller en blandning av Saltå Kvarns gröna linser, Biofoods röda råris och Holistics dulse-alger som har kokat tillsammans och väldigt sakta i en timme. Rätt smaklöst och utan ett spår av salt, men allt smakar ju ”bra” när man är tillräckligt hungrig.

Så, bäst under detoxdag 1 har klart varit att det inte har varit så jobbigt som jag befarade. Sämst har varit att jag inte fick mitt kokta ägg imorse…gonna miss it a lot. Tjugo dagar kvar. 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Charlotta
  6 januari, 2012 at 22:19

  Strong gjort av dig, efter 20 dagar kommer du tycka att det var baggis, i början brukar va värst…. Jag skulle inte palla, pga all socker jag måste undvika. 🙁

 • Reply
  Karin FitnessochHälsa
  7 januari, 2012 at 10:32

  Duktig du är! Heja, heja!

 • Reply
  soffan
  7 januari, 2012 at 15:03

  Det låter onekligen lite tråkigt, men OJ så sund du ska bli 😀 . Fast du är ju iofs alltid väldigt sund tycker jag.

 • Leave a Reply