bloppis

Rensar i röran…

…och därför är det lite tyst här. Fick lite för mycket energi av den soliga morgonpromenaden så jag vände totalt uppochner på hela lägenheten när jag kom hem. Inser att jag har way för mycket kläder och prylar som jag inte använder, så jag bestämde mig för att blåsa liv i min bloppis igen. Jag måste bli av med lite saker, de ligger överallt och bara slukar energi…kläder, skor, böcker, möbler(!)…you name it. Gå gärna in och kika, det kommer att trilla in grejer där löpande! Droppa mig ett mail till helenateodora@hotmail.com om ni hittar något av intresse. 🙂

Kläder…

…och mer kläder…

…och solen som fick mig att bli en tromb i mitt eget hem.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Erika
  15 januari, 2012 at 16:32

  Och SOM jag ska bloppis-shoppa 😀

 • Reply
  Frida
  16 januari, 2012 at 16:47

  Märkte precis en rolig sak: Jag vann igår en traderabudgivning på en jättefin träningströja från Nike, läste just vinnarmailet och läste sedan detta inlägg och noterade att det var av dig jag köper tröjan! 😀

 • Leave a Reply