detox,  träningsvärk

ViPR-VäRK och godisosug

Lördagens morgonpromenad blev lite långsammare än vanligt…träningsvärken from hell har nämligen flyttat in i mina ben efter ViPR-passet i förrgår (misstänker att det är fler som har ont?). Oh lord vad jag har saknat träningsvärk, men aj vad jag hade glömt hur ont den kan göra!

Något annat som jag verkligen inte har saknat under min detox är socker. Det är fantastiskt skönt att känna att min kropp inte har något som helst behov av socker, inte ens när kroppen ligger på energiminus och jag är matuttråkad dygnet runt. Faktum är att bananen jag åt efter passet i torsdags kändes lika söt som sockervadd(!), inte alls var god och liksom klibbade fast i hela munnen, och i morse när jag skulle handla linser och gurka efter min morgonpromenad fick jag riktig avsmak när jag gick förbi godishyllan. Bra detoxtecken om ni frågar mig – socker är ju bara skräp och fullständigt onödigt att mata systemet med. Ingen ond detox som inte har något gott med sig! 🙂

Lördagsmorgons-BLÄ.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.