fitness magazine helena testar

ViPR baby!

Jaha ja, idag var det då dags att träna för första gången med detoxlåg energi i kroppen. Jag hade ju inte tänkt att köra någon vidare träning under de här veckorna, men bjuder Fitness Magazine in till provträning av nya och heta ViPR tackar jag inte nej! 🙂
SATS Zenit var platsen, Fredrik Sjöberg dagens slavdrivare och en gummicylinder min träningskompis. Fokus under klassen låg på coreträning och pulstoppar, och hjälp vilken puls jag hade under vissa övningar! Att en så liten (ok, ganska stor) bit gummi kan orsaka sådan trötthet i kroppen…jag är imponerad.

Klassen var riktigt kul och jag glömde nästan bort att jag var superlåg på energi. Blev dock varse om det lite då och då när tempot blev liiite för högt och jag kände att jag bara ville slänga min kära träningskompis i golvet och börja gråta. Precis vid de tillfällena skrek dock Fredrik (eller Olle för den delen som också var där och svettades – tack!) till lite extra, så det vara bara att fortsätta…och PANG så hade det gått en timme. 🙂 Jag var väldigt nöjd och otroligt glad att jag tog mig i kragen och hoppade på min första ViPR-klass!

Håll utkik efter en ordentlig utvärdering i Fitness Magazine längre fram…några väl valda ord från snygga Anna-Lena och förmodligen en och annan svettig bild på undertecknad…är jag rädd. 🙂 Och för sjutton – gå och testa ViPR när det lanseras på SATS i slutet av januari!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin FitnessochHälsa
  13 januari, 2012 at 09:49

  Kul! Jag ska hålla utkik i Fitness Magazine!

 • Reply
  ViPR-VäRK och godisosug « Health by Helena
  14 januari, 2012 at 12:15

  […] ViPR baby! […]

 • Reply
  Helenas detox – the story « Health by Helena
  20 januari, 2012 at 22:37

  […] kontroll. Jag går på TRX-fest och tackar nej till skumpa och snittar (helt utan problem), och jag genomlider ett ViPR-pass där jag får mjölksyra i benen redan efter två knäböj med egen kroppsvikt(?). Vilopulsen har […]

 • Reply
  Två gånger är en vana. « Health by Helena
  14 augusti, 2013 at 18:14

  […] man som jag aldrig har gått en klass för, men haft sällskap av under en dansklass och en ViPR för hundra år sen. Men jag har ändrat […]

 • Leave a Reply