fitness magazine,  helena testar

ViPR baby!

Jaha ja, idag var det då dags att träna för första gången med detoxlåg energi i kroppen. Jag hade ju inte tänkt att köra någon vidare träning under de här veckorna, men bjuder Fitness Magazine in till provträning av nya och heta ViPR tackar jag inte nej! 🙂
SATS Zenit var platsen, Fredrik Sjöberg dagens slavdrivare och en gummicylinder min träningskompis. Fokus under klassen låg på coreträning och pulstoppar, och hjälp vilken puls jag hade under vissa övningar! Att en så liten (ok, ganska stor) bit gummi kan orsaka sådan trötthet i kroppen…jag är imponerad.

Klassen var riktigt kul och jag glömde nästan bort att jag var superlåg på energi. Blev dock varse om det lite då och då när tempot blev liiite för högt och jag kände att jag bara ville slänga min kära träningskompis i golvet och börja gråta. Precis vid de tillfällena skrek dock Fredrik (eller Olle för den delen som också var där och svettades – tack!) till lite extra, så det vara bara att fortsätta…och PANG så hade det gått en timme. 🙂 Jag var väldigt nöjd och otroligt glad att jag tog mig i kragen och hoppade på min första ViPR-klass!

Håll utkik efter en ordentlig utvärdering i Fitness Magazine längre fram…några väl valda ord från snygga Anna-Lena och förmodligen en och annan svettig bild på undertecknad…är jag rädd. 🙂 Och för sjutton – gå och testa ViPR när det lanseras på SATS i slutet av januari!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.