mitt Stockholm stockholmstips

Tid över?

Jag måste bara flika in ett inte alls träningsrelaterat inlägg…livet handlar ju som bekant inte enbart om träning, och du måste inte träna varje dag. Och även om du väljer att träna varje dag så kanske du har en liten stund över någon dag den här veckan och råkar befinna dig i vår huvudstad?
Om så är fallet tycker jag att du ska ta dig tid att besöka Fotografiska och den helt magiska utställningen On this earth, a shadow falls av naturfotografen (eller djurporträttören, som han har kommit att kallas) Nick Brandt.

Nu är ju jag ungefär den mest blödiga människa jag känner, men jag kan ju avslöja att jag grät när jag var där på nyårsdagen, så vackra är vissa av bilderna…bland de vackraste jag sett faktiskt.

På söndag den 8 januari är det sista utställningsdagen så skynda skynda! Det är lätt värt 110 kronor och ett par timmar av ditt liv. Mitt tips är att ta med en extra tjuga och hyra en audioguide – ett par hörlurar med en liten ljudmojäng som känner av var i utställningen du befinner dig, och du får höra Nick själv berätta om bilderna. Vänta inte – gå dit bara!

Förstår ni vad jag menar? Ren kärlek.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Vida
  3 januari, 2012 at 21:59

  Jag förstår vad du menar. den tog andan ur mig när jag var där.. den är helt fantastisk.

  Kram

 • Reply
  Marieh
  3 januari, 2012 at 22:24

  Hade jag bott kvar i Sthlm hade jag gått för att se den utställningen direkt. Har hört mycket om den och den verkar helt fantastisk.

 • Reply
  JoHo
  3 januari, 2012 at 22:42

  Men ÅH! Jag vill också hinna dit!

 • Reply
  Jojohanna
  4 januari, 2012 at 17:58

  Jag var där precis när de hade öppnat för något år sedan. Hade jag inte bott 60 mil bort hade jag haft årskort, helt klart! Förhoppningsvis finns det något litet vykort kvar av fotona i shopen när jag väl lyckas besöka stället igen…

 • Reply
  Sahra
  23 oktober, 2012 at 07:33

  Grymt bra utställning! Bor så långt därifrån så har inte kunnat gå men googlat runt på allt jag hittat på webben. Såååå bra bilder!!
  Här uppe får man leva på webben…
  tid över

 • Leave a Reply