mitt Stockholm,  stockholmstips

Tid över?

Jag måste bara flika in ett inte alls träningsrelaterat inlägg…livet handlar ju som bekant inte enbart om träning, och du måste inte träna varje dag. Och även om du väljer att träna varje dag så kanske du har en liten stund över någon dag den här veckan och råkar befinna dig i vår huvudstad?
Om så är fallet tycker jag att du ska ta dig tid att besöka Fotografiska och den helt magiska utställningen On this earth, a shadow falls av naturfotografen (eller djurporträttören, som han har kommit att kallas) Nick Brandt.

Nu är ju jag ungefär den mest blödiga människa jag känner, men jag kan ju avslöja att jag grät när jag var där på nyårsdagen, så vackra är vissa av bilderna…bland de vackraste jag sett faktiskt.

På söndag den 8 januari är det sista utställningsdagen så skynda skynda! Det är lätt värt 110 kronor och ett par timmar av ditt liv. Mitt tips är att ta med en extra tjuga och hyra en audioguide – ett par hörlurar med en liten ljudmojäng som känner av var i utställningen du befinner dig, och du får höra Nick själv berätta om bilderna. Vänta inte – gå dit bara!

Förstår ni vad jag menar? Ren kärlek.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.