mitt Stockholm

Tjugohundratolv…välkommen.

Det blev en lugn och fin nyårsafton för mig, jag valde bort fester och en massa alkohol och tillbringade istället kvällen hemma. Med facit i hand var det helt rätt val, trots att det var lite ensamt på tolvslaget så fick jag en hel kväll för att hinna reflektera över året som gått och samtidigt blicka framåt på 2012 och allt vad det här året kommer att ge mig…
Somnade innan årets första timme var slut, vaknade redan strax efter 7 i morse och möttes av en overkligt vacker himmel. Helt enligt min egen önskan började jag – efter en god kopp kaffe – mitt år med en promenad runt Stockholm, ett Stockholm som fortfarande läker efter den stora festen igår…hundratals tomma flaskor och rester från fyrverkerier kantade vägen, och stan var i det närmaste folktom. Ingen musik i öronen, bara jag och mina egna tankar…en fantastisk start på ett helt nytt år!

2012 kommer att bli mitt år, jag känner det. Mycket kul att se fram emot, och då är ändå det jag vet bara en bråkdel av allt som kommer att hända…spänningen är olidlig vad jag kommer att stå och blicka tillbaka på om ett år. 366(!) dagar att fylla med det jag vill, och jag tänker börja redan idag. Life isn’t about finding yourself, life is about creating yourself står det på en skylt i mitt badrum och jag läser det varje morgon. Under året som kommer tänker jag anamma det mer än någonsin. Ni är väl med mig?

God morgon tjugohundratolv.

5 kommentarer

 • Ellinor

  God fortsättning!
  Hoppas du fått en fin start på 2012, även om vi bara är inne på andra dygnet.
  Låter som en härlig nyårsafton, de uteblivna festerna till trots. Jag och en kompis firade lugnt in det nya året tillsammans med en härlig promenad under en färgsprakande himmel. Kan faktiskt inte tänka mig någonting bättre.
  Nu är det med spänning som jag blickar fram emot detta nya år. Jag känner i hela kroppen att det kommer att bli helt fantastiskt!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.