Okategoriserade

Alltså…

…det är ju ingen vidare kul väderhistoria utanför fönstret såhär andra dagen på det bästa året. Ett par plusgrader och ett iskallt regn som faller från skyn…man kan hålla sig för skratt liksom. Morgonpromenaden (som kommer att fortsätta att vara en oskriven lag…eller ja, nu är den skriven, under 2012) var dock både mycket välbehövlig och underbart skön. Utrensande.
Den där löprundan jag hade planerat dock…den kommer att behöva lite mer pannben och pepp för att genomföra. Lite kaffe, bra musik och en snabb storstädning får bli uppladdningen. Oh…jag sa att jag börjar arbetsåret med att vara ledig va? Ja, tänkte väl det. 🙂

Vad tränar ni idag?

Mina Nike Free ska få ta en dusch…

En kommentar

  • Ann

    Så skönt att starta med ledig måndag, jag unnade mig faktiskt en semesterdag idag. Städar, smider planer och startar om kroppen efter en veckas total dekadens och förfall ;-). Bra jobbat med prommis i regnet!! Jag mesar inomhus till det slutar, då blir det en förmodligen sjukligt tung löptur. Kommer kännas gott ikväll!! God fortsättning fina du!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.