Okategoriserade

Casual Friday?

Älskar blickarna jag får på bussen till jobbet när jag har kombinerat jobb-brallorna med mina vanliga skor…de tror förmodligen att mitt ”kontor” har dragit det här med casual Friday liiite för långt. De skulle bara veta att jag har äran att jobba i mysbrallor varenda dag! 🙂

Hur ser er arbetsutstyrsel ut – casual eller strikt?

20120210-073750.jpg

10 kommentarer

 • Anna

  Det borde jag nog hålla för mig själv, men okej då: just nu långkalsonger, ullunderställ och favoritylletröjan. Minus 25 ute och jag har kontoret hemma, så jag hoppas för det mesta att ingen ringer på dörren. Det börjar bli jobbigt att klä sig när man ska ut på ärenden, tur att man kan gömma barret under en tjock mössa! Känns konstigt att gå från kontorsuppklädd till kontorspyjamas, liksom …

 • Västgötskan

  Har inga ”casual” dagar på mitt jobb för det är inte särskilt strikt annars heller. Kanske inte mysbrallor… (He he!) 😀
  Men däremot jeans och någon snygg topp brukar det bli.

 • maja-Style & Life by Leia

  Haha…jadu….här är det så casual så det inte ens kan kallas det. Att sätta på sig ”riktiga” kläder känns skumt, och skoj…ja när man nu kommer i dem;) Mitt snyggaste jag kommer när jag tvingas sätta på mig jeans, jacka och stoppa huvudet i en gigantisk mössa för att trava iväg till dagis.
  Ringer (ok knackar…vi har visst inte ens en dörrklocka) det på dörren får jag panik och tänker att jag kanske kunde borsta håret oftare än en gång i veckan.

  MAO så ser du nog galaklä’dd ut där du sitter på bussen med riktiga skor och träningsbyxor….i jämförelse:)

  Massa kramar från Leialand

 • Ann

  Väldigt vit a la landstinget! Ibland i min storlek, ganska ofta för stora kläder med sopsäckspassform. Uppsatt hår, ingen parfym, korta naturella naglar och välkötta händer (?).
  Det är rätt skönt med uniform iallafall, det tar ju lite längre tid att tröttna på sina privata vardagskläder åtminstone. Just nu förhandlar vi med tvätteriet och ber för pikétröjor framåt våren, vore tjusigt. Helst lite tajtare än nu ;-).
  Trevlig helg på dig snygging!

 • Sandy

  Bankvärlden är ju strikt även att jag, de dagar jag inte har möte, kan komma undan med svarta byxor och en snyggare ”myskofta”.
  Aldrig jeans, aldrig munkjacka – kanske sneakers en casual friday.

  Dagar med möten så är det Kavaj/kofta, blus, pennkjol och pumps.
  ”olika falla ödets lotter!” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.