Okategoriserade

Casual Friday?

Älskar blickarna jag får på bussen till jobbet när jag har kombinerat jobb-brallorna med mina vanliga skor…de tror förmodligen att mitt ”kontor” har dragit det här med casual Friday liiite för långt. De skulle bara veta att jag har äran att jobba i mysbrallor varenda dag! 🙂

Hur ser er arbetsutstyrsel ut – casual eller strikt?

20120210-073750.jpg

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Anna
  10 februari, 2012 at 08:16

  Det borde jag nog hålla för mig själv, men okej då: just nu långkalsonger, ullunderställ och favoritylletröjan. Minus 25 ute och jag har kontoret hemma, så jag hoppas för det mesta att ingen ringer på dörren. Det börjar bli jobbigt att klä sig när man ska ut på ärenden, tur att man kan gömma barret under en tjock mössa! Känns konstigt att gå från kontorsuppklädd till kontorspyjamas, liksom …

 • Reply
  Västgötskan
  10 februari, 2012 at 08:20

  Har inga ”casual” dagar på mitt jobb för det är inte särskilt strikt annars heller. Kanske inte mysbrallor… (He he!) 😀
  Men däremot jeans och någon snygg topp brukar det bli.

 • Reply
  em
  10 februari, 2012 at 08:48

  hehe tjusigt!
  Jag gillar sporty- busniess! typ kavaj, jeans, klackar och en sportig top =)

 • Reply
  Andrea
  10 februari, 2012 at 08:56

  Ljuvligt!

 • Reply
  Emelie
  10 februari, 2012 at 09:16

  Underställ och gigantiska raggsockor, filt och 1-2 hundar draperade nånstans 🙂

 • Reply
  maja-Style & Life by Leia
  10 februari, 2012 at 09:44

  Haha…jadu….här är det så casual så det inte ens kan kallas det. Att sätta på sig ”riktiga” kläder känns skumt, och skoj…ja när man nu kommer i dem;) Mitt snyggaste jag kommer när jag tvingas sätta på mig jeans, jacka och stoppa huvudet i en gigantisk mössa för att trava iväg till dagis.
  Ringer (ok knackar…vi har visst inte ens en dörrklocka) det på dörren får jag panik och tänker att jag kanske kunde borsta håret oftare än en gång i veckan.

  MAO så ser du nog galaklä’dd ut där du sitter på bussen med riktiga skor och träningsbyxor….i jämförelse:)

  Massa kramar från Leialand

 • Reply
  Christer Barregren
  10 februari, 2012 at 10:37

  Varje dag är mysdag 🙂

 • Reply
  Ann
  10 februari, 2012 at 11:08

  Väldigt vit a la landstinget! Ibland i min storlek, ganska ofta för stora kläder med sopsäckspassform. Uppsatt hår, ingen parfym, korta naturella naglar och välkötta händer (?).
  Det är rätt skönt med uniform iallafall, det tar ju lite längre tid att tröttna på sina privata vardagskläder åtminstone. Just nu förhandlar vi med tvätteriet och ber för pikétröjor framåt våren, vore tjusigt. Helst lite tajtare än nu ;-).
  Trevlig helg på dig snygging!

 • Reply
  Sandy
  13 februari, 2012 at 09:16

  Bankvärlden är ju strikt även att jag, de dagar jag inte har möte, kan komma undan med svarta byxor och en snyggare ”myskofta”.
  Aldrig jeans, aldrig munkjacka – kanske sneakers en casual friday.

  Dagar med möten så är det Kavaj/kofta, blus, pennkjol och pumps.
  ”olika falla ödets lotter!” 😉

 • Reply
  Soffkontor « Health by Helena
  13 februari, 2012 at 09:53

  […] kommenteratSandy om Casual Friday?Marta om Åh…ÄtaTränaKämpa om Åh…pilla om Åh…Anna om […]

 • Leave a Reply