träning

MITT hjärtas dag (och alla andras såklart)…

Alla hjärtans dag. Dagen då alla bara ska köpa presenter, blommor och choklad till nära och kära. Jag ska inte skriva något långt utlägg om vad jag tycker om den här dagen, jag säger bara att jag tycker att den är fantastiskt överreklamerad…så får det räcka så. 🙂

Istället för att köpa glittrande nallebjörnar och pratande vykort idag tycker jag dock att vi alla ska tänka lite på vårt eget hjärta. Låta det jobba lite extra, slå lite hårdare och få känna att det lever helt enkelt. Faktum är ju att ditt eget hjärta är det enda hjärta du med säkerhet vet att du kommer att behålla resten av ditt liv.

Jag startade iallafall mitt hjärtas dag med att cykla 15 kilometer innan jobbet, och kommer att fortsätta den om ett par timmar med en kortare löpning…för att jag tycker att mitt hjärta är värt det.  Är ni med mig?

Morgonvyn 05.30 imorse…

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.