träning

MITT hjärtas dag (och alla andras såklart)…

Alla hjärtans dag. Dagen då alla bara ska köpa presenter, blommor och choklad till nära och kära. Jag ska inte skriva något långt utlägg om vad jag tycker om den här dagen, jag säger bara att jag tycker att den är fantastiskt överreklamerad…så får det räcka så. 🙂

Istället för att köpa glittrande nallebjörnar och pratande vykort idag tycker jag dock att vi alla ska tänka lite på vårt eget hjärta. Låta det jobba lite extra, slå lite hårdare och få känna att det lever helt enkelt. Faktum är ju att ditt eget hjärta är det enda hjärta du med säkerhet vet att du kommer att behålla resten av ditt liv.

Jag startade iallafall mitt hjärtas dag med att cykla 15 kilometer innan jobbet, och kommer att fortsätta den om ett par timmar med en kortare löpning…för att jag tycker att mitt hjärta är värt det.  Är ni med mig?

Morgonvyn 05.30 imorse…

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Marre
  14 februari, 2012 at 09:46

  Oh yes! Är så med dig! Startade också dagen med att få hjärtat att rusa och arbete, bästa starten!

 • Reply
  Erika
  14 februari, 2012 at 09:48

  Helt och fullt!

 • Reply
  helena - a global traveller fast i vardagen
  14 februari, 2012 at 10:23

  Bra idée! Ska se om jag fàr hjärtat att rusa idag dock eftersom planen var yoga efter rpm och springning igàr. Ska àtminstone ta hand om hjärtat genom att äta hjärtevänlig kost 🙂

 • Reply
  em
  14 februari, 2012 at 10:23

  Ja… om du inte gör en hjärttransplantation så är det ju det enda hjärtat! Men jag förstår din poäng och håller helt med! Ta den här (ganska fåniga dagen) som en påminnelse om att var rädd om hjärtat! Ditt eget! Och var också rädd om andras hjärtan!

 • Reply
  Låt hjärtat vara med! « Nillas värld
  14 februari, 2012 at 11:11

  […] hjärtat slå några slag extra för att bli starkt och orka i många år till! För precis som Helena säger så är det ju så att: ”ditt eget hjärta är det enda hjärta du med säkerhet vet att du […]

 • Reply
  Ellinor
  14 februari, 2012 at 11:27

  Men det låter väl som ett alldeles fantastiskt alternativ till den komersiella hetsen – att ta hand om det viktigaste hjärtat av dem alla – sitt eget!
  Önskar dig en fin dag!

  Kram

 • Reply
  Marta
  15 februari, 2012 at 00:22

  Jag är på och jag är med. Mitt hjärta fick ynka 5 km imorse. Det var allt som hanns med innan en riktigt lång arbetsdag. Men på torsdag då hoppas jag på många sköna kilometrar.

 • Leave a Reply