glädje

Almost perfect

Ja, den här dagen alltså. En i det närmaste perfekt måndag! Jag är äntligen frisk. Jag har äntligen fått jobba och träffat kunder och kollegor igen. Min efterlängtade sjukgymnast har låst upp min nacke – rygg – höft – fotleder och min kropp är som ny. Det är äntligen vår – något som firades med Djurgårds-promenad och lunch i den fantastiskt varma vårsolen med min bästa vän. Vinnardag!

Det enda som saknas är lite (eller mycket) väldigt efterlängtade endorfiner. Efter den välbehövliga justeringen av hela kroppen imorse fick jag restriktioner som löd max 3 kilometer löpning i max 10 km/h. Säkert bra både för både kropp och tidigare förkylning, men jag var knappt svettig när jag var i mål. Klartecken dock att kroppen är frisk nu, och jag får ju vara glad för det iallafall! Fortsätter att bygga upp lite endorfinsug och ser nu ännu mer fram emot nästa riktiga pass!

Avslutar kvällen hemma i soffan med årets första färska jordgubbar. Inte svenska såklart, men trots att jag försöker köpa Sverige-producerat så långt det går kan jag – likväl som jag äter både gojibär, mullbär och annat som garanterat inte är odlade i Sverige – ibland ”fuska” med ett par spanska jordgubbar. Muy bien!

Har ni haft vår idag?

4 kommentarer

 • Ann

  Underbar dag!! Och jag har faktiskt en gojibärsbuske som gav en riklig skörd förra året, garanterat Hagnesta Hill-odlat ;-). Jag är dock inte den som bara köper ekologiskt och kravmärkt, men goji kan du greja på balkongen om du vill. Kram och hoppas du får ösa på i ditt grymma tempo i löparspåret igen!!

 • Uppochhoppa

  Jag har ätit lite jordgubbar på sistone, jag tycker man får göra det, när man äter smart och närproducerat och fint i övrigt! de smakar sommar och nuförtiden riktigt mycket jordgubbe tycker jag1 Bra att du är frisk nu, jag längtar också efter dina endorfiner!!!

  Ps, har jag missat när du visar shoppingfynden eller? ( förlåt om jag tjatar…)

  • Helena

   Haha…nej, du har inte missat ”fynden”. Jag vet inte ens om jag kommer att ha någon redovisning av dem… Lovar dock att meddela om så är fallet! 🙂

 • Jojohanna

  Moahaha, vår? Storm. Med inslag av snö, det var dagens väder det… Jag vill förresten inte ha vår än, jag vill ha riktig vårvinter först. Men härligt att du får njuta av vårsolen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.