Okategoriserade

Oh happy day!

Känslan att vakna, konstatera att kroppen är frisk (jippi!) och få somna om en stund…vakna igen, utsövd och se hur solen skiner utanför fönstret. Äta frukost i lugn och ro, få gå och jobba (och träna!) igen och glädjas över att ha en långlunch och solig promenad inbokad med sin bästa vän. Den känslan.

Nu är det vår. På riktigt.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  0roshjärta
  12 mars, 2012 at 09:43

  jA nog e det på riktigt<3

 • Reply
  Camilla
  12 mars, 2012 at 15:07

  Visst är de härligt! Man uppskattar solen som mest, när man inte sett den(känns de som iaf) på flera månader.

 • Reply
  Ellinor
  12 mars, 2012 at 15:09

  Underbart!
  Idag längtar jag ut mer än någonsin tidigare där jag sitter vid mitt skrivbord. Blev i alla fall en promenad på lunchen och förhoppningsvis är solen fortfarande uppe när jag kommer hem i kväll. Då blir det ytterligare en promenix.
  Kram

 • Leave a Reply