Okategoriserade

Helande kompishäng?

Vårdagsjämning igår och då officiellt vår idag…antar jag? Stockholm verkar ha anammat det iallafall och bjuder dagen till ära på sol och 6-7 plusgrader – underbart! 

Vad som dock strålar mer än solen idag är mitt humör. Ni vet mitt onda knä…det onda knät som har hindrat mig från att springa i alldeles för många dagar? Smärtan i just det knät eskalerad igår, och en punkt på insidan av knät gjorde fruktansvärt ont och smärtan strålade ner i smalbenet. Jag deppade ihop lite och såg min efterlängtade vårlöpning på nysopade gator sväva iväg och försvinna för alltid.
Men idag – BORTA. Mitt knä är helt smärtfritt, och punkten som jag knappt kunde trycka på igår klarar av det hårdaste tryck min tumme klarar idag!

Jag har pratat med min sjukgymnast nu på morgonen, var ju bara tvungen att kontakta honom eftersom det måste ha skett något typ av trolleri under natten. Han har en teori, bad mig känna efter hur det känns under dagen och sedan återkomma i eftermiddag.

Måste sticka till jobbet, men lovar att återkomma ikväll och berätta vad som mirakulöst kan ha fått min smärta att försvinna och mitt igår så pissiga humör (hatar att ha ont!) att bli på topp igen! Kan avslöja att några ryggresningar, en bästa vän, ett fantastiskt kul danspass och en råbiff är inblandad. Hang tight! 🙂

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.