mitt Stockholm

I mitt hjärta

Min älskade stad sedd från Västerbron imorse….jag kan stå där i timmar. Var har ni er plats?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  soffan
  24 mars, 2012 at 15:26

  Just nu: Ute på landet där mina föräldrar bor. Kan gå på promenader som är flera timmar långa och önska att jag själv också fick bo på en gård och ha hästar och sånt. Fast sedan är jag ganska nöjd när jag kommer tillbaks till min lilla lya i stan också 🙂 .

 • Reply
  Ellinor
  24 mars, 2012 at 19:53

  Fantastisk vacker bild som summerar en fantastiskt vacker dag väldigt bra!

 • Reply
  Ingmarie
  25 mars, 2012 at 03:42

  Där jag är just nu. 🙂

 • Reply
  Elena
  28 mars, 2012 at 18:17

  Samma som du – älskar Västerbron! Åker över den platsen varje dag på väg till och från jobbet, och njuter varje gång. När jag varit iväg och återvänder – i samma stund jag kör över bron är jag HEMMA!!

 • Leave a Reply