Okategoriserade

Nähä.

Min plan på att komma tillbaka till världen idag gick ju sådär. Det började med att jag vaknade imorse och var hungrig, var på väg att gå upp…men märkte att klockan bara var 00.34. Inte läge att gå upp och koka ägg den tiden direkt. Sov sedan i 20-minutersintervaller och var inte direkt huvudstans piggaste när klockan ringde strax innan 5. Jetlag strikes back, och där fick jag för att jag ändå kände mig rätt pigg igår.

Jobbet gick dock finfint men den extremt efterlängtade träningen fick stryka på foten p.g.a. ett ogreppbart rasp i halsen som jag tänker göra allt för att inte utveckla till en ovälkommen förkylning. Dessutom fick en kollega åka och hämta en sjuk dotter på förskolan så jag priorerade om och ryckte in och jobbade lite istället. Win för alla ju! 🙂

Så. Istället för att berätta om det fantastiska träningspasset som jag hade tänkt köra idag får jag nu istället rapportera att jag befinner mig hemma, packar upp det sista ur Kalifornien(oh how I miss you!)-väskan och häller i mig Holistic REDS. Sjuk tänker jag nämligen inte bli, och träna hinner jag göra en annan dag. Men snart så…snart kommer det att spruta endorfiner från den här bloggen också!

Hur har ni haft det denna veckans favorit(eller hur var det nu Sara?)dag? Någon som har tränat lite åt mig?

Otroligt icke matchande nagellack – check!

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.