Okategoriserade

Nähä.

Min plan på att komma tillbaka till världen idag gick ju sådär. Det började med att jag vaknade imorse och var hungrig, var på väg att gå upp…men märkte att klockan bara var 00.34. Inte läge att gå upp och koka ägg den tiden direkt. Sov sedan i 20-minutersintervaller och var inte direkt huvudstans piggaste när klockan ringde strax innan 5. Jetlag strikes back, och där fick jag för att jag ändå kände mig rätt pigg igår.

Jobbet gick dock finfint men den extremt efterlängtade träningen fick stryka på foten p.g.a. ett ogreppbart rasp i halsen som jag tänker göra allt för att inte utveckla till en ovälkommen förkylning. Dessutom fick en kollega åka och hämta en sjuk dotter på förskolan så jag priorerade om och ryckte in och jobbade lite istället. Win för alla ju! 🙂

Så. Istället för att berätta om det fantastiska träningspasset som jag hade tänkt köra idag får jag nu istället rapportera att jag befinner mig hemma, packar upp det sista ur Kalifornien(oh how I miss you!)-väskan och häller i mig Holistic REDS. Sjuk tänker jag nämligen inte bli, och träna hinner jag göra en annan dag. Men snart så…snart kommer det att spruta endorfiner från den här bloggen också!

Hur har ni haft det denna veckans favorit(eller hur var det nu Sara?)dag? Någon som har tränat lite åt mig?

Otroligt icke matchande nagellack – check!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Västgötskan
  6 mars, 2012 at 20:08

  Tyvärr inte..
  Rasp i halsen här också. 🙁

 • Reply
  Anna
  6 mars, 2012 at 20:44

  Nä. Ingen Tuffa Tisdag – alla sjuka och jag är också ledsen i halsen, plus att jag fick ett så väldigt ledsamt mail precis innan så att all lust försvann. Jag gick hem och funderade på livet istället. Kan träna imorgon om jag mår bättre.
  välkommen hem!

 • Reply
  Träningsglädje
  6 mars, 2012 at 21:21

  jag tränade lite functional moves åt dig. du var inte så bra tyvärr. ledsen för det! 😉

 • Reply
  soffan
  6 mars, 2012 at 22:42

  Jag har tränat BODYBALANCE, RPM och BODYPUMP så du kan lätt få en klass av mig, det är bara att välja och vraka 😀 .

 • Reply
  Ingmarie
  7 mars, 2012 at 02:55

  jetlag is a nightmare!

 • Reply
  Ingmarie
  7 mars, 2012 at 02:57

  Jetlag is a pain!

 • Reply
  Julia
  7 mars, 2012 at 10:51

  Det blev två pass igår. Skolidrott, spökboll och yoga, och ett jobbigt dressyrpass på en lat liten häst.

 • Reply
  LCHFQPALEO…what? « Health by Helena
  7 mars, 2012 at 17:06

  […] kommenteratJulia om Nähä.Johanna om Honey, I’m home…Helena om Tillökning (igen)…Ingmarie om […]

 • Reply
  Christer Barregren
  9 mars, 2012 at 20:01

  REDS-dieten är bra 🙂

 • Leave a Reply