Okategoriserade

Honey, I’m home…

…ja, jag är hemma. Hemma i kalla Sverige och har lämnat underbart soliga och varma Kalifornien bakom ryggen. Ser dock fram emot den fantastiskt vackra svenska våren som väl är runt hörnet..?

Ett drygt dygn har jag varit hemma och har haft fullt upp med uppackning, lätt löppass på försiktiga 5 kilometer, tvättstuga, avlämning av resesällskapet aka kusinen för vidare resa tillbaka till Dalarna…och så har jag avklarat min första arbetsdag – fem kunder som fick stå ut med en lagom förvirrad Helena på jetlag.
Imorgon är jag tillbaka på riktigt (läs: i bloggosfären) igen och jag inser att jag har en hel del att läsa ikapp hos er alla…ser fram emot att landa hemma i soffan imorgon kväll och göra det i lugn och ro. Men först sova (trots att kroppen säger lunch), jobba jättejättetidigt, träna(längtar!) och sen åka hem och tvätta klart och röja i en lägenhet som för tillfället är överbelamrad med tusen reseprylar.
I’ll be back! 🙂

Tre dagar sedan…tackar mig själv oändligt för att jag reser!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.