Okategoriserade

Honey, I’m home…

…ja, jag är hemma. Hemma i kalla Sverige och har lämnat underbart soliga och varma Kalifornien bakom ryggen. Ser dock fram emot den fantastiskt vackra svenska våren som väl är runt hörnet..?

Ett drygt dygn har jag varit hemma och har haft fullt upp med uppackning, lätt löppass på försiktiga 5 kilometer, tvättstuga, avlämning av resesällskapet aka kusinen för vidare resa tillbaka till Dalarna…och så har jag avklarat min första arbetsdag – fem kunder som fick stå ut med en lagom förvirrad Helena på jetlag.
Imorgon är jag tillbaka på riktigt (läs: i bloggosfären) igen och jag inser att jag har en hel del att läsa ikapp hos er alla…ser fram emot att landa hemma i soffan imorgon kväll och göra det i lugn och ro. Men först sova (trots att kroppen säger lunch), jobba jättejättetidigt, träna(längtar!) och sen åka hem och tvätta klart och röja i en lägenhet som för tillfället är överbelamrad med tusen reseprylar.
I’ll be back! 🙂

Tre dagar sedan…tackar mig själv oändligt för att jag reser!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Träningsglädje
  5 mars, 2012 at 22:31

  VÄLKOMMEN hem!!! ser fram emot att spana in din shopping!

 • Reply
  Ingmarie
  6 mars, 2012 at 06:19

  Välkommen hem! Ta det varligt med jetlagen. Den är inte oftast inte nådig…

 • Reply
  Elin
  6 mars, 2012 at 10:30

  Välkommen hem! Tror nog att det varit helt fantastiskt! Och ja, nu väntar en grymt härlig tid! Ska bli spännande att se mer nyinhandlat! =)

 • Reply
  Nähä. « Health by Helena
  6 mars, 2012 at 18:22

  […] kommenteratSuperSHEro om Tillökning (igen)…Elin om Honey, I’m home…Träningsglädje om Honey, I’m home…0roshjärta om Outside the (health)boxM om […]

 • Reply
  Johanna
  7 mars, 2012 at 10:28

  Fy fasen vad härligt det ser ut att få stoppa fötterna i varm sand. 🙂 Välkommen hem!

 • Leave a Reply