kost

Broccocravings

Världens tidigaste lunch – det är väl jag och byggarbetarna som äter lunch innan 11 på förmiddagen..? Det har dock redan gått fyra timmar sedan frukost, och jag är som Skalman och går helt efter min inre klocka och inte den som sitter på väggen. Dagens tema verkar vara broccoli, som nu verkar vara min nya craving (och som jag kokade alldeles för mycket av igår). Grön, fin, nyttig (vitaminbomb!) och så sinnessjukt god om man kokar den lite sådär lagom al dente.
Till den serveras idag en delikat burk med tonfisk, en halv avocado, vitkål, tomat och en skvätt olivolja. Enkelt och gott – just the way I like it! Sådär lite lagom lättsmält också till träningspasset som äger rum om ett par timmar…återkommer med all säkerhet i den frågan.

Berätta – hur äter ni helst er broccoli?

Open your eyes, look within. Are you satisfied with the life you’re living?
– Bob Marley

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.