löpning

Idiot?

Ja, vissa jag mötte längs vägen under min löprunda nu på kvällen tyckte nog att jag var just det när jag kämpade på i 3 plusgrader, snett regn och rätt hård motvind. Jag hade inte planerat att träna ett pass till idag, men när jag kom hem hade jag huvudet fullt med en massa trassel och en massa spring i benen, och av erfarenhet vet jag att det enda sättet att bli av med det är att ge sig ut på en runda i löparskorna.

Fem kilometer senare var huvudet rensat, benen skönt trötta och sinnet glatt….och älgfärsgrytan på dala-skjuten älg, broccoli och champinjoner som jag plötsligt orkade kasta ihop smakade magiskt gott med lite hyvlad parmesan på. Win!

Genomblöt och glad idiot!

Summary 24:42.9 5.01 4:56
1 5:14.3 1.00
2 5:04.6 1.00
3 4:58.4 1.00
4 4:42.7 1.00
5 4:40.0 1.00
6 :02.8 0.01

5 kommentarer

 • Mia

  Vilken trevlig blogg! Jag har nyligen hittat hit, och blir mkt inspirerad
  av dina kost och träningsinlägg 🙂
  Älgfärsgryta låter gott….vad har du i förutom älgfärs? 🙂

  Ha det gott!

  • Helena

   Kul att du hittat hit Mia! 🙂
   Här kommer hela receptet:
   Älgfärs
   Gul lök
   Vitlök
   Krossade tomater
   Ekologisk lantbuljong från Biofood
   Färska champinjoner
   Färsk broccoli
   Salt
   Peppar
   Låt grytan puttra ett bra tag…ät sen med riven parmesan. Mums! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.