Holistic

Ljus i mörkret

Ja, ni som bor i huvudstaden har förmodligen inte missat att det är lite smågrått ute idag. Ett par plusgrader, jämngrå himmel och någon oidentifierbar nederbörd i luften…och man vill liksom helst stanna inne med en kopp té och mysa under en filt. Jag ska inte iväg till jobbet idag så jag behöver inte gå ut för den sakens skull, men jag har lite annat på agendan som kräver mig och min uppmärksamhet. Det är inte heller av det ljusaste slaget direkt, så idag gäller det verkligen att fokusera på de ljusa punkterna.

Jätteljust känns det iallafall i mitt kök för tillfället, eftersom diskbänken är täckt av en nyss uppackad leverans från Holistic. Mina beroendeframkallande REDS (testa att blanda med naturell yoghurt…yummie!) trängs med goda mullbär, krossade kakaobönor att ha på morgonyoghurten, en nödburk med protein i pulverform har införskaffats för de stunder då kroppen behöver något snabbt och jag inte har en kycklingfilé i fickan, och lite gottiga tarmbakterier för mina värdefulla tarmar. Bland annat. En massa ljuspunkter på en liten yta ju! 🙂

Förutom allt ätbart som jag kan glädja mig åt idag så tänker jag ägna dagen åt att vila, mysa i soffan och bläddra i en massa tidningar som jag inte har hunnit läsa. Det ska bli en bra grå onsdag – ok?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Åsa
  11 april, 2012 at 08:14

  Bästa tänkbara leveransen en dag som denna. 🙂

 • Reply
  Anna
  11 april, 2012 at 09:17

  Jag önskar jag hade ett skafferi som ditt. Men de är inte billiga, de där Holistic produkterna. Om man bara ska köpa en eller två, vilka rekommenderar du då? Jag använder Argi+ just nu, från Forever.
  Tack!

 • Reply
  Pjer
  11 april, 2012 at 10:11

  Lite sugen på att testa dessa REDS, men som ovan nämner så är deras produkter ganska dyra. Tur att man har en bekant som jobbar inom Life-kedjan, kanske man kan få ett vettigt pris. 🙂

 • Reply
  soffan
  11 april, 2012 at 11:07

  Jag sitter och sörplar i mig REDS just i detta nu 😀 . Bra skit! Här nere är det inte fullt så jämngrått idag, men någon vårsol kan vi inte skryta med 😛 . Have a good one fina Helena!

  • Reply
   Helena
   11 april, 2012 at 12:05

   Har du testat REDS blandat med naturell yoghurt och lite keso? Försvinnande gott! 🙂

 • Reply
  Jobbonsdag « Energi och Magi!
  11 april, 2012 at 15:21

  […] om vädret verkligen är grått idag i huvudstaden (som Helena konstaterade imorse) så har jag hittat små ljusglimtar under dagen. Kunder, seniorer, utvärderingar och lunch hemma […]

 • Reply
  Karin FoH
  13 april, 2012 at 11:10

  Låter som en härlig dag! Hoppas den blev så bra som du tänkte!

 • Reply
  Marta
  14 april, 2012 at 23:47

  Reds och yoghurt? Bara blanda? Måste testas!

  • Reply
   Helena
   15 april, 2012 at 05:35

   Japp, bara blanda! Hur gott som helst! 🙂

  Leave a Reply