Holistic

Ljus i mörkret

Ja, ni som bor i huvudstaden har förmodligen inte missat att det är lite smågrått ute idag. Ett par plusgrader, jämngrå himmel och någon oidentifierbar nederbörd i luften…och man vill liksom helst stanna inne med en kopp té och mysa under en filt. Jag ska inte iväg till jobbet idag så jag behöver inte gå ut för den sakens skull, men jag har lite annat på agendan som kräver mig och min uppmärksamhet. Det är inte heller av det ljusaste slaget direkt, så idag gäller det verkligen att fokusera på de ljusa punkterna.

Jätteljust känns det iallafall i mitt kök för tillfället, eftersom diskbänken är täckt av en nyss uppackad leverans från Holistic. Mina beroendeframkallande REDS (testa att blanda med naturell yoghurt…yummie!) trängs med goda mullbär, krossade kakaobönor att ha på morgonyoghurten, en nödburk med protein i pulverform har införskaffats för de stunder då kroppen behöver något snabbt och jag inte har en kycklingfilé i fickan, och lite gottiga tarmbakterier för mina värdefulla tarmar. Bland annat. En massa ljuspunkter på en liten yta ju! 🙂

Förutom allt ätbart som jag kan glädja mig åt idag så tänker jag ägna dagen åt att vila, mysa i soffan och bläddra i en massa tidningar som jag inte har hunnit läsa. Det ska bli en bra grå onsdag – ok?

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.