kost

Sött och gott!

Vitamin Wells nya vatten sötat med stevia är ju löjligt goda…den med grape/apelsin är min favorit och jag har redan druckit ett otal av dem… Men hur bra är det här ”nya” sötningsmedlet egentligen? Japan har ju använt det i över 40 år…men varför har det tagit sådan tid för det att komma till Sverige? Man undrar ju onekligen om det verkligen är så bra trots att det ska vara helt naturligt…

Hur ställer ni er till stevia – för eller emot?

Yummie! Ok, grapen på bordet var godare….

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mela
  3 april, 2012 at 09:12

  Jag är alltid skeptisk till ”fusksocker” som ger söt smak utan energiinnehåll. Stevia, växten, är ju inte heller godkänd som livsmedel än (det kommer den säkert bli, bara man prövar den: http://www.slv.se/sv/Fragor–svar/Fragor-och-svar/Tillsatser-/Stevia-och-steviolglykosider/). Däremot så tycker jag att Vitamin Wells grejer alltid brukar vara supergoda, och jag tror inte att stevia som sötningsmedel är sämre än något annat!

 • Reply
  Anna-Lena Petterson
  3 april, 2012 at 14:08

  Testade att baka med en strö-variant av stevia. Det gick jättedåligt, det blev liksom en kylig dextrosolkänsla i munnen, en extremt söt eftersmak och smuliga bakverk. Hellre riktigt socker mer sällan än låtsassocker ofta, det är min devis 🙂

 • Reply
  Christer Barregren
  3 april, 2012 at 19:42

  Stevia är jättebra!

 • Leave a Reply