Stiko Per Larsson

69,22 km

Ja, det blev facit efter helgens lilla vandringsäventyr. Nästan 7 mil på två dagar, och det är inte utan att jag kan säga att jag kommer att sakna skogsluften och tystnaden idag när jag är tillbaka i stan igen.

Det har varit två helt fantastiska dagar med många steg, två älgmöten, mycket tid för reflektion, helt fantastiska livespelningar i mina gamla dalabyar, en massa pengar till SOS Barnbyar (tack alla som var där och skramlade!) och intressanta samtal med en person som har gått helt ensam i över tre veckor…och uppenbarligen har börjat prata med sig själv i tid och otid. Been there done that, så jag klandrar honom dock inte…

Det dök upp en massa sköna (och mindre sköna) flashbacks från min Spanien-vandring för två år sen och jag fick ordentlig mersmak att göra något liknande igen…finns det någon härligare känsla än att röra på sig en hel dag ute i friska luften och inte ha några krav alls förutom att sätta en fot framför den andra? Jag förstår verkligen att Stiko Per gör det här varje vår, det är en helt magisk känsla…och jag är faktiskt ganska avundsjuk på honom som ska fortsätta fram till den 2 juni. Kan hända tar jag en liten promenad till helgen här i stan för att dämpa min vandringslängtan lite.

Total frihet.

Vill ni se mig som filmstjärna, kolla in videobloggen från i lördags…och fortsätt att följa Stiko Per fram till nästa helg då han når Stockholm!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.