frukost,  kost,  Okategoriserade

Bästa ever?

Jag tror att jag har startar den här fredagen med att hitta min nya favoritfrukost…laktosfri yoghurt och keso, mango, hackade hasselnötter och kokosflingor (det kokta ägget har simmat ur bild men finns såklart där). Himmelriket!

Vad åt du till frukost?

20120525-085739.jpg

7 kommentarer

 • Erika

  Men skjut mig så gott det där såg ut. Sånt blir det i fortsättningen!

  Själv åt jag hotellfrukost efter att ha varit vaken sen 4, ute och promenerat i över en timme och allmänt nästan haft lunchtid vid 8 🙂

 • Sofie

  Samma som alltid.. Kvarg m. ett halvt hackat grönt äpple, skivad banan, psylliumfrö, kanel och mandlar samt två Low Carb, ett med ost och ett med kokt ägg + kaviar. Så jäkla gott varenda dag, jag längtar alltid till nästa frukost!

 • Ellinor

  Jag blandar alltid ner en klick keso i min yoghurt – det blir liksom lite matigare på så vis. Älskar också att ha i kokos så din frukost låter verkligen som något som skulle falla mig i smaken 🙂
  Kram

 • Anna

  Samma som vanligt, typ. Kesella med lite naturell yoghurt, bär och nötter. Måste köpa mer kokosflagor, det är så sjukt gott. Härlig bild!!

 • Snorkkis

  Ser verkligen gott ut! Jag gillar äggfrukost allra bäst; funkar bra när jag springer nästan direkt efter. Någon frukt slinker ofta ner när jag sen kommer fram till jobbet. Idag blev det dock mindre kulinarisk flygplansfrukost. Inte min kopp te.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.