frukost kost Okategoriserade

Bästa ever?

Jag tror att jag har startar den här fredagen med att hitta min nya favoritfrukost…laktosfri yoghurt och keso, mango, hackade hasselnötter och kokosflingor (det kokta ägget har simmat ur bild men finns såklart där). Himmelriket!

Vad åt du till frukost?

20120525-085739.jpg

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Erika
  25 maj, 2012 at 09:27

  Men skjut mig så gott det där såg ut. Sånt blir det i fortsättningen!

  Själv åt jag hotellfrukost efter att ha varit vaken sen 4, ute och promenerat i över en timme och allmänt nästan haft lunchtid vid 8 🙂

 • Reply
  Sofie
  25 maj, 2012 at 11:06

  Samma som alltid.. Kvarg m. ett halvt hackat grönt äpple, skivad banan, psylliumfrö, kanel och mandlar samt två Low Carb, ett med ost och ett med kokt ägg + kaviar. Så jäkla gott varenda dag, jag längtar alltid till nästa frukost!

 • Reply
  Ellinor
  25 maj, 2012 at 11:19

  Jag blandar alltid ner en klick keso i min yoghurt – det blir liksom lite matigare på så vis. Älskar också att ha i kokos så din frukost låter verkligen som något som skulle falla mig i smaken 🙂
  Kram

 • Reply
  Anna
  25 maj, 2012 at 11:26

  Samma som vanligt, typ. Kesella med lite naturell yoghurt, bär och nötter. Måste köpa mer kokosflagor, det är så sjukt gott. Härlig bild!!

 • Reply
  Snorkkis
  25 maj, 2012 at 12:44

  Ser verkligen gott ut! Jag gillar äggfrukost allra bäst; funkar bra när jag springer nästan direkt efter. Någon frukt slinker ofta ner när jag sen kommer fram till jobbet. Idag blev det dock mindre kulinarisk flygplansfrukost. Inte min kopp te.

 • Reply
  Suzan
  25 maj, 2012 at 21:26

  Exotisk fruktsallad med keso och pinjenötter. Ha en underbar helg fina du! <3

 • Reply
  Aktivt inaktiv… | För det är så jag tränar…
  29 maj, 2012 at 08:33

  […] hängighet och allmänt energilöshet. Ett snabbt depåstopp hemma med en variant av Helenas favoritfrukost och en kaffe med en efterlängtad extrabror lyfte emellertid hela dagen och jag orkade med ett […]

 • Leave a Reply